اسلام‌آباد - ایرنا - نماینده پیشین پاکستان در کنفرانس خلع سلاح و دفتر ژنو سازمان ملل، درماندگی حاکمان سازشگر عرب در قبال تهاجم رژیم صهیونیستی به غزه و همزمان تنش زایی با تهران، تاکید کرد: ایران حامی قوی فلسطین در برابر اشغالگری صهیونیست‌ها است، اما دیگران با عادی سازی، به فلسطینیان خیانت کردند.

به گزارش پنجشنبه ایرنا، «ضمیر اکرم» دیپلمات ارشد پاکستانی در مقاله‌ای با عنوان «نسل کشی در فلسطین» در روزنامه اکسپرس تریبیون نوشت: جنگ ۱۲ روزه اسرائیل علیه غزه و مردم بی‌گناه فلسطین و هتک حرمت مسجدالاقصی چهره اصلی رژیم صهیونیستی را دوباره برای همه آشکار ساخت.

وی افزود: حمایت های بی‌جای ایالات متحده باعث ایجاد مصونیت قضایی برای جنایات اسرائیل شده و این رژیم را در اقداماتش گستاخ‌تر ساخته است. از زمان معامله انگلیس با اسرائیل و تحویل سرزمین‌های فلسطین به این رژیم، مردم فلسطین تحت بدترین رفتارهای فاشیستی از سوی صهیونیست‌ها قرار گرفته‌اند.

مشاور اداره برنامه‌های تسلیحاتی و استراتژیک پاکستان (SPD)، کشورهای عربی را به دلیل درماندگی برای کمک به فلسطینیان و عادی‌سازی روابط با رژیم اسرائیل به شدت مورد سرزنش قرار داد و افزود: اعراب سازشگر به فلسطینیان خیانت کردند و کشورهایی که جرات ایستادگی در برابر اسرائیل را داشتند مانند عراق و سوریه، دچار نابسمانی شدند.

وی افزود: ولی جمهوری اسلامی ایران توانست با سرپیچی از خواسته‌های آمریکا و متحدان آن در حمایت از رژیم صهیونیستی، به کمک فلسطینیان شتافته و نقش معتبری را ایفا کند. به این ترتیب تنها امید مردم فلسطین به مقاومت مردمی از سوی حماس و حزب الله است.

به اعتقاد اکرم،  این بار برعکس سال‌های گذشته تهاجم صهیونیست‌ها به نوار غزه با واکنش شدید و جهانی روبرو شد و مردم کشورهای مختلف به خیابانها آمده و از نبرد فلسطینی ها حمایت کردند، اما از سوی دیگر کشورهای عربی با بی‌تفاوتی در پی عادی‌سازی روابط با اسرائیل هستند.

سفیر پیشین پاکستان نزد دفتر سازمان ملل در ژنو با انتقاد از کارشکنی حاکمان عرب در قبال صلح منطقه، گفت: عجیب است که این کشورها چرا ایران را در زمینه‌های مختلف از جمله برنامه هسته‌ای مورد هدف قرار می‌دهند، ولی از طرف دیگر سازمان‌هایی مانند سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب نیز عملا هیچ کاربردی ندارند.

وی افزود: این بار حملات موشکی حماس در جنگ ۱۲ روزه، رژیم اسرائیل را تحت فشار قرار داد و این رژیم مجبور به اعلام آتش بس شد و پذیرش بی‌چون و چرای آتش بس از جانب تل آویو بیانگر قدرت گروه‌های مقاومت فلسطین است.

نظامیان غاصب صهیونیست از دوشنبه ۲۰ اردیبهشت حملات و تجاوزهای وحشیانه خود علیه باریکه غزه و فلسطینی‌ها را شروع کردند.

گروه‌های مقاومت فلسطین نیز در پاسخ به ادامه تجاوزهای صهیونیست‌ها و حملات به غزه، اقدام به موشک باران سرزمین‌های اشغالی کردند.

کابینه رژیم صهیونیستی پس از ۱۲ روز ناتوانی در متوقف کردن حملات موشکی گروه‌های مقاومت در غزه، ۳۰ اردیبهشت ماه در یک نشست سه ساعته به طور اجماع با آتش بس موافقت کرد؛ این آتش بس از ساعت ۲ بامداد روز جمعه ۳۱ اردیبهشت، میان گروه‌های فلسطینی و رژیم صهیونیستی برقرار شد.