مقام ارشد پارلمان پاکستان: آمریکا شریک جنایات اسرائیل در فلسطین است

اسلام‌آباد - ایرنا - رئیس کمیته روابط خارجی مجلس سنای پاکستان با تمجید از پیروزی گروه‌های مقاومت اسلامی فلسطین در جنگ غزه علیه رژیم صهیونیستی و انتقاد شدید از حمایت کورکورانه واشنگتن از اسرائیل، افزود: آمریکایی‌ها شریک جنایات صهیونیست‌ها علیه ملت فلسطین هستند.

به گزارش ایرنا، رسانه‌های پاکستانی روز دوشنبه این اظهارات را به نقل از سناتور «مشاهد حسین سید» سیاستمدار ارشد حزب مسلم لیگ نواز طی سخنرانی در نشست مجلس سنا درخصوص وضعیت فلسطین و تصویب قطعنامه در محکومیت تهاجم رژیم اسرائیل، عنوان کرد.

این مقام ارشد پارلمانی پاکستان افزود: ایالات متحده آمریکا به طور مستقیم در جنایات رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان در فلسطین شریک است و اسلام‌آباد نباید از راهبردی و یا سیاست‌های واشنگتن در منطقه حمایت کند.

وی افزود: فلسطین محدود به این کشور نیست بلکه مسئله تمام جهان اسلام و ممکن است لابی صهیونیسم به منافع ملی ما نیز آسیب برساند. ما نبرد شجاعانه حماس و دیگر گروه‌های مقاومت اسلامی فلسطین علیه اسرائیل را تمجید و به رزمندگان فلسطینی ادای احترام می‌کنیم.

سناتور مشاهد خواستار پیشبرد دیپلماسی پارلمانی برای حمایت از حقوق فلسطین و اعزام یک هیات از سنای پاکستان به نوارغزه همراه با محموله کمک‌های بشردوستانه به مردم فلسطین شد.

مخالفت با عبور نیروهای آمریکایی از مسیر پاکستان  

رئیس کمیته روابط خارجی مجلس سنای پاکستان در ادامه سخنان خود با اشاره به برخی از گمانه زنی‌ها مبنی بر ارائه پایگاه به آمریکا در خاک پاکستان و تصمیم دولت اسلام‌آباد برای ادامه ارائه مسیرهای هوایی و زمینی این کشور به آمریکا، گفت: ما نباید از سیاست‌های واشنگتن در منطقه حمایت کنیم.

وی خطاب به دولت عمران‌خان نخست وزیر پاکستان تاکید کرد: آمریکایی‌ها بازنده هستند و آنان در میدان نبرد افغانستان شکست خورده‌اند و دولت اسلام‌آباد نباید مسیرهای زمینی و هوایی خود را به بازندگان آمریکایی بدهد.

در همین حال جبهه مشترک اپوزیسیون پاکستان (پی دی‌ام) از دولت عمران‌خان خواست تا درباره تحولات افغانستان نشست مشترک مجالس سنا و ملی را فراخوانده و درباره شایعه‌های مبنی بر ارائه پایگاه به آمریکا، جلسه توجیهی پشت درهای بسته درخصوص مسائل دفاعی را برگزار کند.

گفتنی است، وزیر امور خارجه پاکستان و مرکز دیپلماسی این کشور هرگونه تصمیم برای در اختیار گذاشتن پایگاه نظامی و یا هوایی به نیروهای آمریکایی را تکذیب و گمانه‌زنی‌ها در این خصوص را بی‌اساس و غیرمسئولانه عنوان کردند.

با وجود توجیه مقامات ارشد پاکستانی درباره ماهیت مشارکت این کشور با آمریکایی‌ها، نیروهای سیاسی در پاکستان بار دیگر نگرانی خود را از تحرکات واشنگتن برای نفوذ در پاکستان با هدف دستیابی به منافع خاص ابراز داشتند.

صدای مخالفت با مشارکت نظامی و امنیتی با آمریکا در پاکستان بلندتر شده و این بحث به مجلس این کشور نیز رسید، جایی که رهبران سیاسی از دولت عمران‌خان (به عنوان مخالف سرسخت یورش آمریکا به افغانستان و اشتباه دانستن تصمیم دولت وقت پاکستان برای پیوستن به واشنگتن در جنگ افغانستان) خواستند تا جزئیات درست درباره توافق با آمریکا برای اعطای تسهیلات ارتباط زمینی و هوایی را به نمایندگان مردم در پارلمان ارائه دهد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha