تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۶

تهران – ایرنا - اجلاس گروه هفت امسال با گام نهادن به سوی استفاده از انرژی های تجدیدپذیر آغاز شده و به همین منظور دهکده ساحلی کورنوال برای برگزاری این نشست در نظر گرفته شده است.

به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از شبکه سی‌ان‌بی‌سی، این دهکده علاوه بر اینکه مقصدی محبوب برای گردشگران است، همچنین به کانون توجه شرکت های فعال در زمینه طرح های متمرکز بر انرژی های تجدیدپذیر تبدیل شده است.

هفته گذشته شماری از این تحولات و نوآوری وجهه واقعی به خود گرفت، به طوری که بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس روز چهارشنبه اولین پنل های خورشیدی را در تاسیساتی که اولین پارک انرژی انگلیس نامیده می شود، نصب کرد.

براساس اعلام شرکت انرژی اسکاتیش‌پاور که شرکت وابسته به شرکت اسپانیایی ایبردرولاست، ۱۰ هزار پنل در این تاسیسات نصب خواهد شد.

این مزرعه خورشیدی ۱۰ مگاواتی، قدرت یک مزرعه بادی ۲۰ مگاواتی را که هم اکنون در حال فعالیت است و یک سیسم ذخیره باطری ۱ مگاواتی را تامین خواهد کرد.

شرکت اسکاتیش‌پاور اعلام کرد که این پارک انرژی از توان تولید انرژی کافی برای تامین انرژی ۱۵ هزار منزل مسکونی برخوردار خواهد بود.

در حالی که جانسون مشتاق است به عنوان فرد استقبال کننده از انرژی های تجدیدپذیر دیده شود، سفرش به دهکده کورنوال از طریق هوایی به جای برگزیدن روش های دیگر، انتقادهایی را به همراه داشت.

وی در پاسخ به انتقادها گفت: اگر به ورود هوایی من انتقاد می کنید، با احترام به این مساله اشاره می کنم که انگلیس در تولید سوخت پایدار هوایی پیشتاز است.

براساس این گزارش، دهکده کورنوال علاوه بر برخورداری از پروژه های بادی و خورشیدی، بخش انرژی زمین گرمایی را نیز در خود جای داده است.

در همین حال براساس اعلام شرکت فناوری کورنیش لیتیوم انگلیس، با توجه به افزایش فروش اتومبیل های الکتریکی و اشتیاق بالا نسبت به رشد فناوری، موادی چون لیتیوم در سال های آینده از اهمیت بالایی برخوردار خواهند شد.

این شرکت تاکید کرد: به عنوان اجزای حیاتی باتری های مورد استفاده در خودروهای الکتریکی و ذخیره انرژی، فرصتی بالقوه برای استخراج فلزاتی چون لیتیوم، قلع و کبالت در کورنوال می تواند یک مزیت راهبردی قابل توجهی را برای انگلیس به وجود آورد.

در حالی که کورنوال میزبان تعدادی از پروژه های انرژی زمین محور است، آب های اطراف نیز زمینه توسعه را فراهم می کند.

چهل‌وهفتمین نشست سران هفت کشور صنعتی جهان با تمرکز بر احیای اقتصاد دنیا پس از همه‌گیری ویروس کرونا در انگلیس بعداز ظهر جمعه آغاز شد.

در این نشست سه روزه که در دهکده ساحلی "کورنوال" جریان دارد نخست‌وزیران و روسای جمهوری گروه هفت (انگلیس، ایالات متحده، آلمان، فرانسه، ایتالیا، کانادا و ژاپن) به عنوان اعضای اصلی و شمار دیگری از رهبران کشورها و سازمان‌های بین‌المللی از جمله استرالیا، هند، کره جنوبی، آفریقای جنوبی و روسای کمیسیون و شورای اروپا حضور دارند. قرار است در پایان این نشست بیانیه مشترکی از سوی اعضا صادر شود.

محور اصلی اجلاس این دوره، احیای اقتصاد جهان پس از همه‌گیری کرونا عنوان شده که در شش جلسه کاری طی روزهای آینده پیگیری خواهد شد.