به گزارش ایرنا، معاون گردشگری و سرمایهگذاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان از صدور مجوز فعالیتها و کسب و کارهای حوزه گردشگری در فضای مجازی خبر داد و اظهار داشت: هدف اصلی از راه اندازی و فعالیت این سایتها معرفی جاذبههای گردشگری استان و تبلیغات و بازاریابی در زمینههای مختلف گردشگری و ایجاد اشتغال است.
آرمان وطن دوست افزود: تاکنون محتوای سایتهای معرفی شده ۲ نفر از متقاضیان اخذ مجوز گواهینامه حرفهای کسب و کارهای گردشگری در فضای مجازی مورد بررسی و رایزنی قرار گرفته است.
وی یادآور شد: از دیگر اهداف مهم این سایت بازاریابی گسترده و تخصصی و جذب گردشگران ورودی از منطقه اقلیم عراق به عنوان بازار هدف گردشگری خارجی است که پس از بررسی و تایید از سوی کارشناسان مربوطه مجوز لازم برای فعالیت در این حوزه صادر میشود.
حمایت از تاسیسات گردشگری دهگلان افزایش مییابد
مسوول اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دهگلان از برنامه ریزی و هماهنگی با معاونت گردشگری و سرمایه گذاری استان به منظور حمایت بیشتر از تاسیسات گردشگری این شهرستان خبر داد و گفت: دهگلان از جمله شهرستانهایی است که توانسته علیرغم ضعف در سایر بخشها صاحب هتل و دفتر خدمات مسافرتی شود.
بهزاد غفوری افزود: در این راستا با حضور کارشناسان، مشکلات تنها دفتر خدمات مسافرتی این شهرستان بررسی و بر لزوم فعالیت در زمینههای مختلف از جمله تورهای ورودی به شهرستان تاکید شد.
وی یادآور شد: رایزنیهای اولیه با استان به منظور رونق گردشگری در این شهرستان انجام شده که امید است بتوانیم با اجرای برنامههای متنوع و مختلف در پسا کرونا گامهای مثبتی در این زمینه برداریم.
دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی قروه بازرسی شد
مسئول اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قروه گفت: پس از هماهنگی با معاونت امور گردشگری و سرمایه گذاری استان بازرسان حوزه نظارت بر دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی به این شهرستان عزیمت کرده و دفاتر خدمات مسافرتی را مورد بازدید و ارزیابی قرار دادند.
محمد مرادی افزود: در این بازدید علاوه بر بررسی تمامی برنامههای تدوین شده مربوط به سفرهای گروهی، شرایط صدور ویزا و رزو هتل و غیره، بر لزوم رعایت قوانین و مقررات جاری و همچنین بخشنامههای ابلاغی وزارت میراث فرهنگی. گردشگری و صنایع دستی تاکید شد.
وی اظهار داشت: ارائه گزارش فعالیتها به صورت مستمر به استان، پاسخگو بودن در قبال خدمات ارائه شده و فعالیت در زمینه تورهای داخلی و ورودی به استان با رعایت پروتکل های بهداشتی از دیگر مواردی بود که در این بازدید مورد ارزیابی قرار گرفت.
استان کردستان دارای یک هزار و ۵۲۴ اثر تاریخی شناسایی شده و ۹۱۵ اثر تاریخی ثبت شده شامل آثار تاریخی، غارهای طبیعی، درختان کهنسال، میراث منقول، قنات و مکانهای طبیعی بوده که ۹۱۵ اثر ثبت شده استان در فهرست آثار ملی شامل ۷۷۸ اثر غیر منقول (شامل آثار تاریخی، تپه، محوطه و بنا)، ۲۵ مورد میراث طبیعی، ۹۳ مورد میراث معنوی و ۲۹ مورد میراث منقول است.
طبق سرشماری نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵، جمعیت کردستان یک میلیون و ۶۰۳ هزار و ۱۱ نفر است که از این تعداد ۷۰.۸ درصد در مناطق شهری و ۲۹.۲ درصد هم در مناطق روستایی استان ساکن هستند.
استان کردستان دارای ۱۰ شهرستان، ۳۲ شهر، ۳۱ بخش، ۸۶ دهستان و یک هزار و ۶۷۵ روستای دارای سکنه است.