پیمان محقق روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: این تقاطعها شامل تقاطع سعدی - فردوسی، سعدی - ولیعصر (عج)، سعدی- ۱۲ محرم، ملت - ولیعصر (عج)، آیتالله کاشانی- حافظ، حافظ - شریعتی و آیتالله کاشانی - طالقانی است.
وی افزود: عملیات اجرایی هوشمندسازی هفت تقاطع در خیابانهای شهرکرد تاکنون ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
محقق با اشاره به لزوم اجرای سیستم برق اضطراری پشتیبان در حمل و نقل و ترافیک شهری افزود: با توجه به اتصال سیستم چراغهای راهنمایی و رانندگی به سیستم برق شهری، در زمان قطعی برق، چراغها خاموش میشود، بههمین منظور رفع مشکل موجود، از توان یک شرکت دانشبنیان محلی بهرهگیری و بیش از ۲۰ تقاطع در خیابانهای شهرکرد به سیستم برق اضطراری پشتیبان مجهز شد.
وی یادآور شد: سال گذشته برای بهبود وضعیت حمل و نقل و ترافیک شهری در مرکز استان ۲۱ طرح اصلاح هندسی در شورای هماهنگی ترافیک شهرستان شهرکرد و استان ارائه و پیگیری شد.
مدیر حمل و نقل و ترافیک شهرداری شهرکرد با اشاره به برگزاری دورههای آموزشی با هدف ارتقای فرهنگسازی در حوزه ترافیک شهری اظهار داشت: آموزشهای مقدماتی و تخصصی کارکنان حوزه مدیریت ترافیک با بهرهگیری از ظرفیت علمی همکاران در ۴۰ جلسه و بهمدت ۸۰ ساعت برگزار شد.
وی گفت: در همین راستا بنرهای اطلاعرسانی با موضوع فرهنگ ترافیکی در معبرهای اصلی شهرکرد نصب و آموزش و فراگیری روشهای تنظیم انواع دستگاههای فرماندهی چراغهای راهنمایی بهمدت ۴۰ ساعت ارائه شد.
محقق به تهیه طرح جامع ترافیک شهرکرد اشاره و تاکید کرد: طرح مطالعاتی، شامل مجموعهای از گزارشهای فنی شامل بررسی اطلاعات موجود و فرادست، آماربرداری، مدلسازی، تحلیل شبکه پایه با تقاضای افق، راهبردها، راهکارها و جمعبندی است که تاکنون ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
به گزارش ایرنا، شهرکرد بهعنوان مرکز استان چهارمحال و بختیاری ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.