دکتر محمد حسین بحرینی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود: با همه گیری ویروس کرونا اقدامات گسترده ای در راستای توسعه خدمات رسانی به بیماران مبتلا به کووید-۱۹ در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد صورت گرفته است.
وی اضافه کرد: بدین منظور ۷۰ تخت بستری در بیمارستان قائم (عج)، ۷۰ تخت در بیمارستان امدادی و ۱۰۰ تخت در بیمارستان امام رضا (ع) به تعداد تختهای بستری در بیمارستانهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای بیماران کرونایی افزوده شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بازسازی و آماده سازی بخش داخلی بیمارستان امام رضا(ع) برای اختصاص به بیماران کرونایی و آماده سازی فضای تولید و نگهداری ماسک N۹۵ با توان تولید روزانه ۲۵ هزار ماسک از جمله اقداماتی است که در این راستا صورت گرفته است.
بحرینی افزود: ساخت و تکمیل هشت اتاق ایزوله تنفسی در بیمارستان امام رضا(ع)، افزایش ظرفیت دستگاه های اکسیژن ساز با ساخت اتاقک مورد نیاز و نصب دستگاه در اورژانس عدالتیان، افزایش ظرفیت دستگاه های اکسیژن ساز بیمارستان ۶۱۰ تختخوابی امام رضا(ع) با ۲ دستگاه اکسیژن ساز ۲۰ تنی از دیگر اقدامات انجام شده در این راستا به شمار می رود.
وی ادامه داد: از دیگر اقدامات انجام شده در این راستا بازسازی و نوسازی تاسیسات زیر بنایی بیمارستان قائم (عج) همراه با افزایش ظرفیت دستگاه های اکسیژن ساز و ایجاد فضای سی.سی.یو با هشت تخت بستری جدید در این بیمارستان و خرید هفت دستگاه اکسیژن ساز برای بیمارستان های درگیر با کرونا، بازسازی و توسعه اتاقهای عمل بیمارستان های شریعتی، طالقانی و کامیاب است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در راستای تشخیص بیماران کرونایی، آماده سازی نخستین و دومین مرحله از آزمایشگاه ویروس شناسی کرونا در بیمارستان امام رضا(ع) و آمادهسازی آزمایشگاه ویروس شناسی کرونا در بیمارستان قائم (عج) نیز انجام شده است.
۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و به بقیه جمعیت این استان توسط دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه، تربتجام و نیشابور خدماترسانی میشود.
به گزارش وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی با فوت ۱۱۵ تن دیگر از هموطنان مبتلا به کووید۱۹ طی شبانه روز گذشته، تعداد جانباختگان این بیماری در ایران به ۸۳ هزار و ۵۸۸ تن رسید.
طی این مدت، ۱۰ هزار و ۸۲۰ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی و هزار و ۳۹۷ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به سه میلیون و ۱۵۰ هزار و ۹۴۹ نفر رسید.