به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی استاندار کرمان، حسین مهرابی در گروه کاری اشتغال و کارآفرینی استان با اشاره به بستههای جدید حمایتهای بانکی، بیمهای، مالیاتی و سایر از مشاغل به شدت آسیب دیده از کرونا افزود: به دستگاههای ذیربط تاکید می کنیم تا اطلاعرسانی کافی و دقیق را در این خصوص به واحدها داشته باشند.
وی با اشاره به تاثیرپذیری واحدهای تابعه سازمانهای صمت، جهاد کشاورزی و ادارت کل میراث فرهنگی و آموزش و پرورش و همچنین اتحادیه اصناف از بیماری کرونا تصریح کرد: در شرایط قرمز کرونایی اصناف گروههای ۲، سه و چهار تحت فشار قرار میگیرند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان تاکید کرد: بانکهای عامل انعطافپذیری بیشتری نسبت به پرداخت تسهیلات کرونایی و ضمانتنامهها اعمال کنند و تا جای ممکن کمک شود تا از ظرفیت بستههای حمایتی برای کمک به اصناف آسیب دیده استفاده شود.
وی از اعتبارات ملی برای مشاغل خانگی خبر داد و ادامه داد: از این تسهیلات استفاده بهینه شود، زیرا اهداف بلند مدت توسعه استان از طریق این مشاغل میتوان دنبال کرد و آنها را به سمت و سویی هدایت کنیم که پایدار باشند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان با بیان اینکه در شیوه اجرای بند الف تبصره ۱۸ تغییراتی ایجاد شده و دبیرخانه آن به اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان واگذار شده است، اظهار داشت: اعتبارات این تسهیلات هنوز پرداخت نشده و امیدواریم بتوانیم با همافزایی بیشتر این تسهیلات را به نفع استان جذب کنیم.
مهرابوی تصریح کرد: با توجه به اینکه این تسهیلات کم بهره است، دستگاهها باید تمام توان خود را به کار گیرند و با اهلیتسنجی این تسهیلات به متقاضیان پرداخت شود.
مهرابی گفت: بانکها باید هر چه سریعتر پروندههای متقاضیان دریافت تسهیلات را تعیین تکلیف کرده و پاسخ مثبت یا منفی خود را برای پرداخت تسهیلات در اسرع وقت بدهند، این کار کمک میکند اگر مراجعه کنندهای امکان دریافت تسهیلات را نداشت، پرونده جدید تشکیل شده و سهم استان بهطور کامل جذب شود.
۲۵۵ میلیارد تومان تسهیلات کرونا در کرمان پرداخت شد
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان نیز از پرداخت ۲۵۵ میلیارد تومان تسهیلات کرونایی به واحدهای به شدت آسیب دیده در استان کرمان خبر داد.
رضا اسماعیلی افزود: سال گذشته ۱۴ رسته برای دریافت تسهیلات کرونایی اعلام شدند و در مجموع استان ۴۲۷ میلیارد تومان درخواستی داشتیم.