به گزارش ایرنا، خالد جعفری روز دوشنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان با اشاره به اینکه قطع برق واحدهای تولیدی در اولویتهای آخر قرار دارد، اظهار داشت: به منظور جلوگیری از ضرر و آسیب به واحدهای تولیدی در زمان قطع برق می طلبد این واحدها از ژنراتور استفاده کنند.
وی اضافه کرد: در این جلسه مصوب میشود بانکها نسبت به پرداخت خرید ژنراتور به واحدهای تولیدی در سریع ترین زمان ممکن و با ساده ترین شرایط اقدام کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان افزود: برای جلوگیری از ضرر مالی به واحدهای تولیدی میطلبد تعامل و همکاری بین کارگران و کارفرمایان برقرار شود و کارگران توجیه شوند برای حفظ اشتغال در این شرایط سخت نهایت همراهی را با کارفرمایان داشته باشند.
جعفری یادآور شد: همه مسوولان باید از ظرفیت کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید برای حمایت از واحدهای تولیدی اعم از کشاورزی و صنعتی استفاده کنند تا شاهد حفظ اشتغال و تولید در استان باشیم.
وی در بخش دیگری از سخنانش بر تسریع در تامین آب شهرک صنعتی آونگان قروه تاکید کرد و گفت: یکی از مشکلات آب این شهرک به تمدید پروانه چاه و انشعاب برق آن برمیگردد که این اقدام باید سریع انجام شود تا واحدهای مستقردچار مشکل نشوند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان یادآورشد: شرکت شهرکهای صنعتی استان باید جوابگو باشد چراکه نبود زیرساخت در شهرکها مانع تولید است و باید در راستای برطرف کردن این موانع در کوتاهترین زمان ممکن اقدام شود.
پرداخت ۱۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به چهار واحد تولیدی در استان
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان هم در این جلسه اظهار داشت: وضعیت بدهی هفت واحد تولیدی در بخش کشاورزی در این جلسه تعیین تکلیف شد و علاوه بر این پرداخت ۱۰۰ میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید به چهار واحد تولیدی هم به تصویب رسید.
محمد درهوزمی تصویب۵۰ میلیارد ریال ضمانت نامه بانکی برای یک واحد تولیدی و حل مشکل بانکی یک واحد تولیدی دیگر را از اقدامات انجام شده در این جلسه کارگروه خواند و اضافه کرد: از دیگر دستورکارهای جلسه امروز بررسی وضعیت آب شهرک صنعتی آونگان قروه است.
وی یادآور شد: براساس وعده مدیران شرکت آب منطقهای و توزیع نیروی برق و شرکت شهرکهای صنعتی استان مشکل آب شهرک صنعتی آونگان قروه تا یک هفته آینده برطرف میشود.
تاکنون ۷۰ درصد مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان کردستان اجرایی شده و ۱۸ هزار شغل در بخش صنعت و کشاورزی با مصوبات این کارگروه تثبیت شده است.