به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا، کتاب جستارهایی در سلامت و بحران کووید 19 در جمهوری اسلامی ایران به کوشش دکتر محمدحسین نیک نام عضو فرهنگستان علوم پزشکی و دکتر فریدون عزیزی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی تالیف شده است.
در این کتاب که با مقدمهای از دکتر سید علیرضا مرندی رییس فرهنگستان علوم پزشکی است، شامل سرفصل های متعددی از جمله کرونا و علم پزشکی، مدیریت کووید ـ 19، مدیریت بیمارستانی، آموزش مجازی در علوم پزشکی، چالشهای فراگیر در عرصه بالینی آموزشی درمانی و سایر امور تحلیلی و چالشی ناشی از این بیماری در ایران است.
نیک نام عضو فرهنگستان علوم پزشکی و یکی از مولفان این کتاب در مراسم رونمایی بر لزوم مستند سازی تجربیات ارزشمند دوران شیوع کرونا تاکید کرد و گفت: نباید از مستند سازی تجربیات ارزشمند این دوران، غفلت کرد و در این کتاب سعی شده به این موارد پرداخته شد.
وی ادامه داد: دین در مواجهه با بیماری های واگیردار، مدیریت بیمارستانی، آینده پزشکی پساکرونا، فناوری دیجیتال، چالش های فراگیر در عرصه بالینی، سلامت روانی و چالش های نوپدید اخلاق پزشکی از جمله موضوعاتی است که در این کتاب به آنها پرداخته شده است.
عضو فرهنگستن علوم پزشکی مدت تالیف این کتاب را ۷ ماه اعلام کرد و گفت: این کتاب ظرفیت تداوم را دارد که امیدواریم با حمایت ها این اقدام انجام شود.
نیکنام افزود: در حوزه کرونا و سلامت چند کتاب به چاپ رسیده است و ما در کتاب جستارهایی در سلامت و بحران کووید 19 در جمهوری اسلامی ایران سعی کردیم کار علمی تر در این زمینه انجام دهیم.
در مراسم رونمایی از کتاب جستارهایی در سلامت و بحران کووید- ۱۹ در ایران که عصر سه شنبه در سالن همایش های دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، مولفان کتاب و جمعی از استادان این دانشگاه هم حضور داشتند.