اعظمالسادات امامی عصر شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: یزد در رتبه ثبت ازدواج بعد از خراسان جنوبی در جایگاه دوم کشور قرار دارد که برای ارتقای آن به همکاری و فرهنگسازی نیاز است .
وی ادامه داد: در این مدت یک هزار و ۹۵۳ مورد طلاق در استان ثبت شده که نسبت به سال قبل آن هفت درصد افزایش نشان میدهد و یزد در رتبه بیستم کشور قرار دارد.
این مسوول اظهار کرد: هماکنون هشت مرکز مشاوره ازدواج و خانواده در استان فعال است که این تعداد پنج مرکز آن در سال گذشته تشکیل و فعالیتهای خود را انجام میدهد.
امامی بیان کرد: در این مدت ۱۹۰ کارگاه آموزشی و فرهنگی مشاوره ازدواج به صورت حضوری و بخشی به دلیل کرونا به صورت غیرحضوری تشکیل که زوجهای جوانان استفاده کردند.
معاون فرهنگی ادارهکل ورزش و جوانان یزد گفت: در سال گذشته یک هزار و ۱۳۱ مورد مشاوره ازدواج با حضور کارشناسان و مشاوران مجرب در سطح استان ارایه شده است.
امامی گفت: در این مدت یک میلیارد و ۷۸۰ میلیون تومان با همکاری خیران و مردم فداکار برای تهیه جهیزیه و خرید برخی وسایل مورد نیاز زوجهای واجد شرایط تامین و هزینه شد.
به دلیل تداوم ویروس کرونا و پیشگیری از ابتلای مردم به بیماری کووید ۱۹، امسال بیشتر برنامههای هفته ازدواج ( ۲۱ الی ۲۷ تیرماه ) در فضای مجازی استان ارایه میشود.
برگزاری پویش ازدواج جوانان با مشارکت خیران، جمعآوری جهیزیه، معرفی کار به جوانان در آستانه ازدواج، اعلان فراخوان اعطای مسکن به زوجها به صورت رایگان یا کمبها و جشنواره فروش ویژه مزدوجین و جوانان اهم برنامههاست .
برگزاری پویش مشاوره رایگان، برپایی کارگاههای آموزشی ازدواج و خانواده ، برگزاری هشت نشست تخصصی با حضور کارشناسان و صاحبنظران حوزه ازدواج و خانواده، تشکلهای مردم نهاد و موسسه ها، فعالان فرهنگی و اجتماعی، خانوادهها، هنرمندان و اصحاب رسانه، دیگر برنامههاست.
استان یزد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.