معصومه نوروزی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: همچنین بیشترین دمای ثبت شده در شهرکرد در تیرماه امسال ۳۸ درجه سانتیگراد بوده است و این در حالی است که این شهر در کمینه دما همواره از خنکترین مراکز استانها به شمار میرود.
وی تصریح کرد: دمای استان از یکم تا ۲۰ تیرماه نسبت به دوره مشابه بلندمدت خود یک درجه سانتیگراد افزایش یافته است.
نوروزی از پایداری هوای گرم در استان تا روز سهشنبه خبر داد و گفت: در این مدت بیشینه دمای استان به طور نسبی افزایش نیز خواهد داشت اما پس از آن از روز چهارشنبه تا اوایل هفته آینده دما یک تا ۲ درجه کاهش مییابد.
معاون توسعه و پیشبینی هواشناسی چهارمحال و بختیاری خاطر نشان کرد: برای روزهای سهشنبه و چهارشنبه نیز با افزایش سرعت باد، خیزش گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا برای استان دور از انتظار نیست.
به گزارش ایرنا بنا بر اعلام سازمان هواشناسی، میانگین دمای چهارمحال و بختیاری در فصل بهار امسال در مقایسه با مدت مشابه بلندمدت ۲.۷ درجه سانتیگراد گرمتر شد و بر اساس خروجی پیشبینیهای فصلی انتظار میرود در فصل تابستان نیز بین نیم تا ۱.۵ درجه سانتیگراد هوا نسبت به دوره مشابه بلندمدت گرمتر شود.
هماینک ۱۰۰ درصد مساحت این استان درگیر خشکسالی است.
خشکسالیهای اخیر از سال ۱۳۸۶ در چهارمحال و بختیاری آغاز شده و پیامدهای ناگواری بر منابع آب، محیطزیست و فعالیتهای اقتصادی این استان بهویژه در بخش کشاورزی داشته است.
چهارمحال و بختیاری سرچشمه رودخانههای زایندهرود، کارون و بخشی از دز است و افزایش یا کاهش بارشها در این استان، استانهای خوزستان، اصفهان و فلات مرکزی را تحت تاثیر خود قرار میدهد.