غلامحسین مظاهری با بیان این مطلب افزود: آماده سازی اراضی کشاورزی برای کشت کنجد بلافاصله پس از برداشت محصول گندم توسط برخی از کشاورزان انجام گرفته است و نیمی از کشاورزان در سطح ۵۰۰ هکتار بدون عملیات خاک ورزی در بقایای کشت گندم اقدام به کشت کرده و می کنند.
مظاهری با بیان اینکه کنجد از دانههای روغنی است که در شهرستان مهر تقریبا به صورت محصول سالم و گاهی به صورت ارگانیک به تولید می رسد افزود: محصول تولیدی در داخل شهرستان های استان فارس، استان های بوشهر، قم، یزد، کرمان، اصفهان و … بصورت محصولات فراوری شده مثل ارده، روغن کنجد، حلوا شکری، حلوا ارده، مصرف در نانوایی ها و شیرینی پزی ها و … کاربرد دارد.
وی افزود: ارقام غالب کشت شده در شهرستان مهر شامل داراب ۱۴، دشتستان، صفی آباد و ارقام محلی است و با توجه به مصرف کم بذر و همچنین کشت در بقایای گیاهی هزینه کاشت و داشت کمی دارد و عمده هزینه تولید این محصول مربوط به مرحله برداشت است که نیاز است مراکز تحقیقات بر روی ارقام با قابلیت هم زمانرسی و یا ماشینهای برداشت همکاری لازم را داشته باشند.
مظاهری گفت: نیاز است کشاورزان برای تولید این محصول از کود های زیر پا استفاده نمایند تا کشت بعد از کنجد در صورت ایش نبودن اراضی دچار خسارت نشود.
محصول تولیدی کنجد در مهر ماه برداشت خواهد شد.
شهرستان مُهر در فاصله ۳۳۰ کیلومتری جنوب شیراز قرار دارد.