سعید موسوی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این مرکز در یکهزار و ۳۰۰ متر مربع در محل محیط بانی رشکان ارومیه که دارای محدوده ۲۵ هکتاری است، احداث شده است .
وی بیان کرد: تاکنون ۶۰ میلیارد ریال برای این مرکز هزینه شده و ۳۰ میلیارد ریال دیگر برای اتمام کامل آن مورد نیاز است.
وی اظهار داشت: عملیات احداث ساختمان اصلی به پایان رسیده و بخشی از سالن اجتماعات جنب مرکز هنوز نیمه تمام باقی است.
معاون اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اشاره به اهداف احداث این مرکز بیان کرد: این مرکز در راستای پیگیری اهداف ستاد احیای دریاچه ارومیه و پایش پروژه های احیای دریاچه، هماهنگی دستگاه های اجرایی در احیای دریاچه ارومیه، مطالعات پیش بینی آینده دریاچه و برنامه ریزی جهت راهبری آن احداث شده است.
به گزارش ایرنا از سال ۱۳۹۴تا کنون طرح های متعددی در حوزه زیست محیطی و با محوریت احیای دریاچه ارومیه در استان در حال اجراست که هفت طرح جزو طرح های شاخص هستند.
دریاچه ارومیه در قالب طرحهای ستاد احیا قرار است ظرف مدت ۱۰ سال /از ۱۳۹۴/ به تراز اکولوژیک خود برسد که حدود یکونیم تا ۲ سال از برنامه عقب است؛ این دریاچه از اواسط دهه ۱۳۸۰ شروع به خشک شدن کرد و بنا بر آمار بینالمللی تا سال ۲۰۱۵ میلادی حدود ۸۰ درصد از مساحت آن خشک شد.
هرچند تراز یکهزار و ۲۷۴ متر به عنوان ارتفاع اکولوژیک دریاچه ارومیه اعلام شده ولی این دریاچه در تراز یکهزار و ۲۷۲ متر هم شرایط مطلوب خواهد داشت و بیش از ۹۵ درصد کانونهای ریزگرد آن رفع خواهد شد.