به گزارش ایرنا، معاون سلامت دامپزشکی کردستان روز سهشنبه اظهار داشت: یک کارگاه بدون داشتن مجوزهای قانونی و بهداشتی که در فضایی کاملا غیر بهداشتی اقدام به قطعه بندی مرغ میکرد، شناسایی و بلافاصله با هماهنگی دستگاه قضا مقادیر ۲۳۱ کیلوگرم مرغ قطعه شده غیر قابل مصرف ضبط شد.
ناصر مخدوم بر برخورد جدی با توزیع غیربهداشتی مواد غذایی در بازار تاکید و اضافه کرد: پرونده برای این امر غیر قانونی تشکیل و برای تصمیم گیری نهایی به مراجع قضایی ارجاع شد.
وی از مردم خواست فرآورده های مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و مورد تایید اداره کل دامپزشکی استان تامین کرده و در صورت مواجهه با موارد مشکوک در این خصوص، مراتب را از طریق سامانه پیغام گیر ۱۵۱۲ این اداره اطلاع رسانی کنند.
محکومیت ۱۲۲ میلیون ریالی عرضه کننده داروهای دامی قاچاق
کارشناس مسوول امور حقوقی دامپزشکی کردستان از کشف و ضبط مقادیری داروی دامی قاچاق در داخل یک خودروی سواری در دیواندره خبر داد.
آرش معزی اظهار داشت: بازرسان اداره کل دامپزشکی کردستان در اجرای طرح رصد و پایش دارو و واکسن با هماهنگی دستگاه قضایی و تعامل ماموران انتظامی دیواندره از داخل خودروی فردی که قصد عرضه و فروش داروهای دامی قاچاق داشت، مقادیر زیادی داروی دامی قاچاق و فاقد مجوز را کشف و ضبط کردند.
وی افزود: پس از تنظیم صورتجلسه و تشکیل پرونده، مقام قضایی دستور معدوم سازی داروهای مکشوقه را صادر و فرد متهم به پرداخت ۱۲۲ میلیون ریال جریمه نقدی در حق صندوق دولت محکوم شد.
اجرای طرح ممیزی و ارزیابی آزمایشگاه های بخش غیردولتی
مدیر کل دامپزشکی استان کردستان اظهار داشت: طرح تشدید نظارت بر آزمایشگاههای بخش غیردولتی دامپزشکی از ۶ تیر ماه سال جاری در کردستان آغاز شده و مقرر است نواقص موجود ظرف مهلت معین رفع شود.
مجتبی ورمقانی افزود: در راستای طرح ممیزی و ارزیابی آزمایشگاه های بخش غیر دولتی دامپزشکی، بازرسان ستادی آزمایشگاه مرکزی اداره کل دامپزشکی استان اقدام به بازدید سرزده و ارزیابی آزمایشگاه های بخش خصوصی دامپزشکی در سطح استان کردهاند که تا کنون تعداد هفت آزمایشگاه در شهرستانهای سقز، دیواندره، بانه، مریوان و دهگلان مورد بازرسی قرار گرفته است.
وی گفت: در اجرای این طرح، نواقص و ایرادات موجود به ویژه از نظر اجرای دستورالعمل ها و الزامات فنی آزمایشگاهی و استانداردها و همچنین ارائه خدمات الکترونیک یا سامانه لیمز احصا و جهت اصلاح در فرصت زمانی مشخص به مسوولین آزمایشگاه ها ابلاغ میشود.
هم اکنون حدود ۵۶ هزار واحد صنفی دارای پروانه کسب در استان کردستان وجود دارد که از این تعداد ۲۹ هزار واحد در مرکز استان مستقر بوده و حدود سه درصد از این واحدهای صنفی فروشگاه های بزرگ و زنجیره ای محسوب میشوند.