به گزارش ایرنا، علی مؤمن روز سهشنبه به رسانه ها افزود: این پایگاههای الگویی با هزینه ۲۴۰ میلیون تومان در حال اجرا است.
وی با اشاره به برخی از اهداف اجرای این پایگاههای الگویی گفت: این سایتها با هدف ایجاد فضای مناسب برای اجرای روشهای جدید کشاورزی در شهرستان و استان در سال ۱۴۰۰ اجرایی میشود.
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهادکشاورزی استان سمنان اضافه کرد: سایتهای الگوی واحدهای تولیدی متعلق به یک کشاورز خبره یا تسهیلگر روستایی و تعدادی واحد متعلق به سایر بهرهبرداران یک روستا است که در آنها موضوعات مرتبط به فعالیتهای جمعی و اجرای توصیههای فنی و یافتههای تحقیقاتی و طرحهای مورد نظر وزارت جهاد کشاورزی به اجرا گذاشته میشود.
مؤمن گفت: در این سایتها علاوه بر مجموعهای از فرآیندهای ترویجی از حضور محققان و کارشناسان فنی بخش اجرا نیز استفاده میشود که به نوبه خود چرخه کاملی از هماهنگی، ترویج، آموزش و اجرا را در عرصه تولید رقم میزند.
وی خاطرنشان کرد: هشت سایت الگوی ترویجی در شهرستانهای مختلف استان سمنان و بسته به نوع محصولات رایج شهرستان اجرایی میشود.
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهادکشاورزی استان سمنان افزود: بهعنوان مثال سایت کلزا در شهرستان میامی و گرمسار، سایت گندم در شهرستان سرخه، سایت پنبه در شهرستان آرادان، سایت انگور در شهرستان شاهرود، سایت پسته و بیابانزدایی در شهرستان دامغان و سایت محصول سالم خیار (گلخانهای) در سطح استان اجرا میشود.
١٩٨ هزار هکتار از ٩.٧ میلیون هکتار وسعت استان زمین اراضی کشاورزی است.