علی پناهی روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در پی ورود امواج ناپایدار جوی به استان در شبانه روز گذشته شهرهای یاسوکند با ۴۸.۲ میلیمتر، بانه ۲۴، دهگلان هشت، سقز و سنندج پنج، هزارکانیان چهار، قروه سه، دیواندره ۲، قاملو و موچش یک، زرینه و بهارستان ۲ دهم و بیجار یک دهم میلیمتر بارندگی داشتند.
وی افزود: روز یکشنبه هم گلتپه سقز ۳.۵ میلیمتر، آویهنگ ۲.۳، بیجار ۱.۴، زرینه ۱.۲، بانه یک، یاسوکند ۶ دهم، هزارکانیان و سقز هرکدام با چهار دهم میلیمتر به ترتیب بیشترین میزان بارش را در استان به نام خود ثبت کردند.
معاون توسعه و پیش بینی اداره کل هواشناسی کردستان اضافه کرد: بررسی آخرین نقشههای هواشناسی نشان میدهد که از امروز تا روز یکشنبه هفته آینده همچنان ناپایداریهای جوی در استان ادامه دارد و به تناوب در نقاط مختلف شاهد رگبارهای پراکنده خواهیم بود.
پناهی ادامه داد: در این مدت شاهد وزش باد به ویژه در بعدازظهرها خواهیم بود و شرایط برای وقوع پدیده گرد و خاک هم وجود دارد.
وی یادآور شد: دمای هوای استان تا اواسط هفته آینده با شیب ملایم افزایش مییابد و به طور میانگین چهار تا پنج درجه دما بالاتر خواهد رفت.
معاون توسعه و پیش بینی اداره کل هواشناسی کردستان گفت: در شبانه روز گذشته شهرهای زرینه و بهارستان با دمای ۱۰ درجه سردترین و سلین با دمای ۳۸ درجه سانتیگراد گرمترین نقطه استان بودند و دمای شهر سنندج مرکز استان هم مابین ۱۸ و ۳۵ درجه سانتیگراد در نوسان بود.
میانگین بارندگیهای کردستان از آغاز سال زراعی جاری(اول مهر پارسال) تاکنون ۲۹۱ میلیمتر بوده که نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته (۵۱۹ میلیمتر) ۴۴ درصد و در مقایسه با دوره بلندمدت (۲۵ تا ۳۰ سال قبل) حدود ۴۴۶ میلیمتر، ۳۵ درصد کاهش را نشان میدهد.
اداره کل هواشناسی کردستان دارای ۲۲ ایستگاه هواشناسی شامل ۹ ایستگاه سینوپتیک (هر ساعت یک بار تغییرات هواشناسی در آن اندازه گیری و ثبت میشود) و ۱۳ ایستگاه اقلیمشناسی، ۷۹ ایستگاه بارانسنجی و سه ایستگاه جادهای است و این ایستگاهها در طول شبانه روز پارامترهای هواشناسی را اندازهگیری و ثبت میکنند.