«مهدی زندیه وکیلی» روز چهارشنبه در کارگروه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی افزود: اجرای طرحهای گردشگری سبب توسعه و عمران شهرهای استان مرکزی میشود که میطلبد با رعایت مباحث زیست محیطی این مهم مدنظر قرار گیرد.
وی تاکید کرد: برای اجرایی کردن طرحهای گردشگری باید نسبت به جذب سرمایهگذار اقدامات لازم انجام شود و از این فرصت طلایی بیشترین بهره گیری را داشت.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی اظهار داشت: برخی از اراضی استان بلااستفاده و محل جمع آوری ضایعات شده است که مشکلات زیست محیطی نیز ایجاد کرده و میطلبد با حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی این مناطق تبدیل به اماکن گردشگری شود.
زندیه وکیلی تصریح کرد: استان مرکزی نیازمند مراکز آب درمانی استاندارد است که به عموم مردم خدمات ارایه دهد و میطلبد که با جدب و حمایت از سرمایهگذاران بخش خصوصی از ظرفیت شهرستان محلات در این راستا بهرهگیری کرد.
مدیر کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی نیز در این نشست بیان کرد: ۱۲ طرح سرمایهگذاری در حوزه گردشگری مورد بررسی قرار گرفته که ۱۱ طرح با پیشبینی پنج هزار و ۵۸۱ میلیارد ریال سرمایهگذاری مصوب شده است و اجرای این طرحها زمینه اشتغال ۳۳۳ نفر را در استان فراهم میکند.
«مصطفی مرزبان» افزود: طرحهای گردشگری مصوب شامل احداث مسافرخانههای سنتی، مجتمعهای پذیرایی، هتل، اقامتگاه بومگردی، سفرهخانه سنتی، مجتمع خدمات رفاهی بینراهی، مرکز تفریحی سرگرمی و گردشگری، هتل آپارتمان، مجتمع گردشگری است که بیشتر این طرح ها در شهرستانهای آشتیان، ساوه، دلیجان، غار نخجیر، محلات، اراک متمرکز شده است.
وی تاکید کرد: سرمایهگذاران برای اجرای طرحهای گردشگری، ابتدا باید مجوز لازم را از کارگروه گردشگری استان دریافت و در این خصوص زمینی را با کاربری مناسب معرفی کنند و در صورت شخصی بودن مالکیت زمین، حتما باید در کمیسیونهای قانونی مطرح و کاربری گردشگری اخذ کنند.
بیش از ۲ هزار جاذبه گردشگری در استان مرکزی شناسایی شده که ۸۷۳ اثر تاکنون در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۱
اراک - ایرنا - معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی گفت: یازده طرح سرمایهگذاری گردشگری پس از اقدامات کارشناسی با حضور مسئولان ذیربط در کارگروه میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی تصویب شد.