ایجاد مجتمع‌های گردشگری در استان مرکزی نیازمند تامین زیرساخت‌ها است

اراک - ایرنا - استاندار مرکزی گفت: ایجاد مجتمع‌های گردشگری نیازمند تامین زیرساخت‌ها است که باید نسبت به رفع موانع موجود اقدامات لازم صورت گیرد.

" سید علی آقازاده " روز سه‌شنبه در نشست کارگروه امور زیربنایی و شهرسازی استان مرکزی افزود: هدف از ایجاد مجتمع‌های گردشگری و تفریحی، ایجاد زیرساخت‌هایی است که می‌تواند در ایجاد اشتغال و بهبود وضعیت اقتصادی استان تاثیرگذار باشد.
وی اظهار داشت: حمایت از بخش خصوصی در ایجاد مجمتع‌های تفریحی و گردشگری در سطح استان ضروری است و می‌طلبد در این راستا برنامه ریزی‌های لازم صورت گیرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص اجرای طرح‌های هادی در روستاها نیز گفت: طرح هادی روستایی از جمله اقدامات موثر دولت در توسعه و عمران زیربنایی روستاها و کاهش مهاجرت به شهرهاست.
آقازاده بیان داشت: طرح هادی روستایی برای ساماندهی و اصلاح بافت موجود، بهره گیری مناسب از اراضی برای عملکردهای مختلف از جمله مسکونی، تولیدی، کشاورزی و تجهیزات عمومی روستایی اجرا می‌شود.
وی با اشاره به مخالفت برخی فرمانداران در خصوص اجرای طرح هادی در روستاها نیز گفت: دلایل مخالفت فرمانداران برای اجرایی کردن طرح هادی باید روشن و واضح باشد چرا که اختلافات سلیقه ای نباید مانع توسعه روستاها شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی در ادامه این نشست گفت: بر اساس مصوبه وزارت راه و شهرسازی کارگروه ویژه‌ای در راستای مقابله و کنترل ساخت و سازهای مجاز در استان و شهرستان‌ها ایجاد شده است که برخی افراد منفعت طلب، سواستفاده می‌کنند و با اخذ مجوز احداث گلخانه، شروع به ساخت و سازهای غیر مجاز در حریم شهر می‌کنند.
" مهدی زندیه وکیلی" افزود: ایجاد گلخانه یک سازه ساده است و تغییر کاربری در گلخانه معنایی ندارد و تنها اخذ پروانه از سوی سازمان نظام مهندسی کشاورزی کفایت می‌کند.
وی تاکید کرد: ایجاد گلخانه نیاز به اخذ پروانه از سوی شهرداری ندارد و این نهاد باید نظارت کند که برخی افراد به بهانه احداث گلخانه، نسبت به ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی گلخانه در حریم شهرها اقدام نکنند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی اظهار داشت: فنس کشی گلخانه نیز به صدور  پروانه از سوی شهرداری نیاز ندارد و در این راستا هم شهرداری نباید اجازه‌ دیوارکشی دهد.
زندیه وکیلی در خصوص ایجاد مجتمع‌های گردشگری در اراضی نظم آباد نیز گفت: ورودی نظم آباد اراضی کشاورزی دیم است و در این خصوص برخی اشخاص حقیقی و حقوقی در حال مذاکره هستند که از این اراضی که فاقد منابع آبی است، فعالیت اقتصادی داشته باشند اما باید اذعان داشت که باید برای تعیین کاربری این اراضی اقدامات کارشناسی و کالبدی انجام شود.

وی در خصوص اجرای طرح هادی نیز گفت: اجرای طرح هادی در روستای حاجی‌آباد و روستاهای سه گانه شهر آستانه نیاز به نشست کارشناسی دارد که باید در این راستا یک نشست تخصصی برگزار و تصمیمات لازم اتخاذ شود.

 در کارگروه امور زیربنایی و شهرسازی استان مرکزی، ایجاد هتل تک ستاره در شهرستان تفرش در اراضی روستای کهک، ایجاد کارگاه تولید بتن سیار در شهرستان کمیجان، انبار نگهداری دارویی شرکت باریچ اسانس در دلیجان، اقامتگاه بومگردی محور ساوه - بوئین در روستای ورده، طرح احداث دامداری محور قدیم تهران به ساوه، طرح توسعه و تامین پارکینگ در مجتمع گردشگری مامونیه، درخواست سازمان همیاری شهرداری برای ایجاد انبار و پارکینگ ماشین آلات در محور قدیم اراک خمین، طرح احداث نیروگاه خورشیدی در شهرستان محلات، ایجاد طرح بسته بندی حبوبات در اراضی قورچی باشی خمین، طرح تمدید مجمتع خدماتی رفاهی در اراضی خیرآباد، ایجاد پرورش ماهی دو طبقه در شهرستان شازند، ایجاد مجتمع گردشگری ( سفره خانه سنتی) در روستای عقیل‌آباد به تصویب رسید.

 استان مرکزی دارای ۱۲ شهرستان و یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha