یزد _ ایرنا _ مدیر صندوق کارآفرینی امید یزد گفت: محرومیت‌زدایی، اشتغال پایدار و توانمندسازی مناطق محروم و کم برخوردار از مهمترین اولویت‌های این صندوق است.

به گزارش ایرنا عبدالصمد شهبازی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران، ارتقا محصول و ایجاد اشتغال مولد را  از دیگر رویکردهای صندوق کارآفرینی امید در استان بیان کرد و افرود: طی یک سال و نیم گذشته ۱۴۰۰ میلیارد ریال توسط این صندوق برای استان تأمین مالی شده که زمینه  ایجاد چهار هزار شغل در استان را تثبیت و فراهم کرد. 

وی با اشاره به جذب ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار از منابع صندوق توسعه ملی اظهار داشت: با توجه به این که در معادل اقتصادی هر ۱۵۰ میلیون تومان برای اشتغالزایی یک نفر تعیین شده است با اعتبار جذب شده از صندوق توسعه ملی فرصت ۴۰۰ شغل در استان یزد ایجاد شد.

شهبازی تصریح کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۹۰۰ پرونده تسهیلات تشکیل شده و بیش از ۴۳۰ میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیان پرداخت شد. 

مدیر صندوق کارآفرینی امید استان یزد انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با ارگانها و نهادهای مختلف را از دیگر اقدامات انجام شده ذکر و گفت: ایجاد اشتغال پایدار، تقویت شبکه‌های اقتصادی موجود و حمایت از صندوق‌های محلی از دیگر رویکردهای این صندوق  است.

وی گفت: طرح هر روستا یک محصول، حمایت از صندوق خرد محلی و  روستای بدون بیکار از جمله طرح های در دستور کار این صندوق است.

مدیر صندوق کارآفرینی امید در استان یزدافزود:از ابتدای از سال گذشته تاکنون طرح های یاد شده در ۱۳ روستای استان در حال اجرا است.

وی در ادامه نرخ مشارکت اقتصادی بالا در استان یزد را نیز نشان از امید خوب جوانان و آحاد جامعه نسبت اشتغال و ورود به بازار دانست و خاطرنشان کرد: یزد همچنین مقصد برتر گردشگری تاریخی، مرکز اصلی معدن فراوری، مرکز اصلی صنعت و کشاورزی پیشرفته، مرکز اصلی فناوری و دانش بنیان و تربیت نخبگان و نیز کانون برتر انرژی خورشیدی و حتی مرکز اصلی تولید و صادرات کالاهای فرهنگی و هویتی است، لذا صندوق کارآفرینی امید می تواند تامین کننده مالی این بخشها در راستای توسعه محصول و ایجاد اشتغال مولد باشد.