به گزارش خبرنگار معارف ایرنا داود منافی پور روز سه شنبه در نشست خبری همایش شیرخوارگان حسینی گفت: ما با معرفی مظلومیت حضرت علی اصغر (ع) به دنیا به همگان تصریح می کنیم که هدف سیدالشهدا بیداری امت اسلامی بود نه حکومت. در زیارت اربعین نیز می خوانیم که آ ن حضرت در کربلا فرمود من خون قلبم را برای بیداری امتم و امت های آینده به کربلا آورده ام.
وی با بیان جزییات همایش شیرخوارگان حسینی گفت: حضور مادران و شیرخواران در این مراسم ما را در رساندن این پیام به جامعه بشری یاری میکند و نقطه عطف حرکت ما در این همایش جهانی آیین ندرنامه خوانی است. مادران در این مراسم فرزندان خود را نذر یاری منجی می کنند.
منافی پور افزود: البته نذرنامه خوانی در کشورهای دیگر نیز برگزار می شود و نذرنامه به زبان های مختلف ترجمه شده و آیین نذرنامه خوانی به ۱۳ زبان اجرا می شود. تمامی بودجه این مراسم از طرف مردم تامین می شود و ما هیچ گونه بودجه دولتی نداریم.
وی با اشاره به هدف از تاسیس مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) گفت: این مجمع از سال ۱۳۸۲ آغاز به کار کرد و تاکید داریم که در همایش شیرخوارگان حسینی تنها به دنبال روضهخوانی و تعزیهخوانی نیستیم، بلکه به دنبال تسری دکترین مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) با عنوان «کربلا حیات شیعه و حضرت علی اصغر حیات کربلا» هستیم. در واقع هدف از راهاندازی این مجمع پاسخ به آیه نهم سوره تکویر است که فرمود بای ذنب قتلت یعنی به کدامین گناه کشته شد که این آیه درباره کوچکترین شهید حماسه کربلا است و هدف از برگزاری همایش شیرخوارگان حسینی برپایی نهضت عاشورا پژوهی در جهان است.
منافی پور درباره این دکترین گفت: ما در این دکترین نقشه جامع این حرکت را در ۳۰ سال ترسیم کردیم و در همان ۱۰ سال ابتدایی به بسیاری از مقاصد خود رسیدیم و امیدواریم در پایان ۲۰ سال تعداد جلسات شیرخوارگان حسینی به ۲۰ هزار جلسه در یک روز برسد و در اصل به دنبال یک مسئله هستیم و آن یاری حضرت ولی عصر (عج) است. در واقع ما به دنبال آن هستیم که سیدالشهدا (ع) را به جامعه بشری معرفی کنیم و به همین دلیل به یک شبکه تعاملی زنده نیاز داریم.
وی ادامه داد: ما به دنبال یک ابر سامانه هستیم و می خواهیم ۲ سازمان اساسی تشکیل دهیم. یکی سازمانی که بانوان ما را برای ماموریتی که خدا در ذاتشان قرار داده، تربیت کنیم. یکی از آموزه های دینی این است که زن به عنوان پروش دهنده اصلی جامعه مطرح شده است و می تواند جامعه را نیز اصلاح کند.
دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر افزود: ما هم چنین به دنبال تشکیل سازمانی با عنوان سازمان سربازان ظهور هستیم که در سال اول بیش از هزار کودک، نذر یاری حضرت منجی شدند و اکنون ما هزار سرباز ظهور ۱۸ ساله داریم. این مساله بسیار مهم است و ما برای این سربازان ظهور پیام داریم و طرحی را در این زمینه با عنوان طرح ساماندهی نذرشدگان برای یاری حضرت ولی عصر (عج) آماده کردیم. در حال حاضر ۳۰۰ هزار نوجوان و جوان ۱۵ تا ۱۸ ساله داریم که برای سازماندهی مسئله ظهور آماده اند و در واقع تا کنون حدود ۲ میلیون کودک نذر یاری حضرت موعود شده اند که ما با این جوانان، یک لشکر سایبری با عنوان فرزندان خیبر راه اندازی می کنیم.
وی افزود: ما هم چنین به دنبال تاسیس سامانه نذرگاهی برای حضرت علی اصغر (ع) هستیم. در این سامانه ما از تمامی متخصصان علوم در همه رشته ها دعوت می کنیم. تاسیس یک درمانگاه در فضای مجازی که از پزشکان متخصص کودک تشکیل شده، از جمله برنامه های این سامانه است. البته فراخوان ما نه فقط برای جامعه پزشکی بلکه برای همه اقشار علمی و هنری است.
منافی پور درباره برگزاری مراسم شیرخوارگان حسینی با توجه به شیوع کرونا اظهار کرد: مراسم شیرخوارگان حسینی در قالب نقاط کشور به صورت مجازی و در برخی شهرستان ها که شرایط بهتری دارند و از سوی ستاد کرونا مجوز دارند، برگزار می شود. و حدود ۳۰ هزار دست لباس برای ارسال به کشورهای مختلف در کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان تولید شده است.
همایش شیرخوارگان حسینی به همت مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) در اولین جمعه محرم مصادف با ۲۲ مرداد همزمان در ایران و ۴۵ کشور جهان برگزار می شود. این مراسم از شبکه های سیما و استانی به طور مستقیم پخش می شود. مراسم تهران نیز از شبکه ۲ سیما از ساعت ۱۰ تا ۱۱:۳۰ پخش می شود.
مجمع جهانی حضرت علی اصغر به عنوان یک هیئت مذهبی در سال ۱۳۸۲ تاسیس شد که هدف آن تعظیم شعائر اسلامی با نقطه عطف حضرت علی اصغر (ع) است.