مجمع جهانی حضرت علی‌اصغر(ع) نخستین تشکل بین‌المللی شیعه است

مشهد-ایرنا- مسوول هماهنگی استان‌های مجمع جهانی حضرت علی‌اصغر(ع) گفت: این مجمع نخستین تشکل بین‌المللی شیعه محسوب می‌شود که ارتباط خوبی با سایر مراکز شیعی در خارج از کشور برای برگزاری مراسم‌های مذهبی دارد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، نوید آقاسی‌زاده روز پنجشنبه و در حاشیه همایش مجمع جهانی حضرت علی‌اصغر(ع) در گفت و گو با خبرنگاران در مشهد با اشاره به اینکه این مجمع جهانی یک گروه مردمی است که به هیچ نهاد دولتی وابسته نیست، افزود:مسوولان این گروه مردم نهاد در برگزاری مراسم‌های خود با سایر مجامع همچون ستاد بزرگداشت غدیر نیز ارتباط خوبی برای برپایی مراسم این عید بزرگ در داخل و خارج از کشور دارند.

وی ادامه داد: مجمع جهانی حضرت علی‌اصغر(ع) در سال ۱۳۸۲ و در مهدیه تهران برنامه خود را آغاز کرد و هر سال نیز با توجه به اشتیاق مادران برای حضور همراه با شیرخوارگان خود در این مراسم، تعداد مراکز برگزاری افزایش پیدا کرده است و در حال حاضر نیز در بیش از هفت هزار و ۵۰۰ نقطه در ایران و ۴۵ کشور جهان برگزار می‌شود. 

این مقام مسوول اظهار کرد: این مراسم به تفکیک در ۲۷ نقطه ترکیه، ۲۶۰ نقطه عراق، ۴۶۰ نقطه پاکستان، سه نقطه کره جنوبی، ۱۱ ایالت آمریکا، چهار نقطه آلمان، ۱۱ نقطه اندونزی و ۱۲ نقطه آذربایجان برگزار می‌شود و استقبال در کشورهای آفریقایی نیز خارج از تصور است.

آقاسی زاده بیان کرد: نقطه عطف این مراسم نذرنامه‌خوانی است که مادران شیرخواره‌های خود را نذر یاری حضرت قائم (عج) می‌کنند. در حال حاضر این نذرنامه به ۱۲ زبان مختلف دنیا ترجمه شده است و در داخل لباس‌های ارسالی به کشورهای مختلف قرار می‌گیرد. همچنین امسال و برای اولین سال این نذرنامه به زبان اسپانیایی ترجمه شده، که در اختیار کشورهای اسپانیولی زبان قرار خواهد گرفت.

مسوول هماهنگی استان‌های مجمع جهانی حضرت علی‌اصغر (ع) افزود: با توجه به شور و اشتیاقی که مردم برای شرکت در این مراسم اعلام کرده‌ند، انتظار می‌رود در اولین جمعه ماه محرم و در ۱۴ مردادماه سال جاری شاهد برگزاری این مراسم در هشت هزار نقطه و بیش از ۶۰ کشور جهان باشیم.

وی با اشاره به  ۷۰ کارگاه دوخت لباس‌ در کشور برای این مراسم گفت: هر استان یک کارگاه دوخت لباس حضرت علی‌اصغر(ع) دارد که برای شهرستان‌ها و روستاهای خود این نوع لباس‌ها را تهیه می‌کنند. همچنین سه کشور عراق، ترکیه و بحرین نیز کارگاه‌های دوخت مجزایی برای خود دارند و این در حالی است که یک کارگاه دوخت مرکزی نیز  در تهران وجود دارد که برای ۴۵ کشور دنیا و به ویژه برای مراسم اصلی که در مصلی تهران برگزار می‌شده است، لباس‌ تهیه می‌کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha