غلامرضا منصورفر روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: همچنین در راستای حماتت از شرکتهای فناور، پوشش اعتبارات تسهیلاتی به این واحدها تا سقف ۲ میلیارد ریال افزایش یافته است.
وی افزود: یکی از حلقههای مفقوده زیست بوم فناوری در آذربایجان غربی صندوق پژوهش و فناوری است و زیرساختهای راهاندازی این صندوق در استان فراهم است.
رییس پارک علم و فناوری آذربایجانغربی گفت: صندوق پژوهش و فناوری میتواند بخشی از شرکتهای فعال در حوزه دانشبنیان را نجات دهد و از لحاظ ضمانتنامه و تسهیلات کمک حال آنان باشد.
منصورفر اضافه کرد: صندوق پژوهش و فناوری یکی از نمادهای بسیار مهم برای کسب و کارهای دانشبنیان و یک صندوق مالی استانی برای حمایت از کسب و کارهای استارتآپی و دانشبنیان است.
صندوق پژوهش و فناوری از ملزومات زیست بوم نوآوری بوده و در آذربایجانغربی با سهامداری بخش خصوصی و نیز پارک علم و فناوری و دانشگاه ارومیه به عنوان سهامداران دولتی، تشکیل میشود.
خدمات اصلی این صندوق شامل صدور انواع ضمانتنامه برای شرکتهای دانشبنیان، پرداخت انواع تسهیلات با نرخهای ترجیحی(قرض الحسنه، جعاله، لیزینگ، خرید دین)، ارزیابی و ارزشگذاری طرحهای دانشبنیان، مشارکت در طرحها و استارتاپها (مشارکت مدنی و حقوقی)، کارگزاری دستگاههای اجرایی(مالی، ارزیابی و نظارت) میباشد.
پارک علم و فناوری آذربایجانغربی با هدف بسترسازی برای تولید ثروت از طریق علم و فناوری تاسیس شده است و به عنوان یکی از ارکان مهم شکلگیری و توسعه اقتصاد دانش بنیان تلاش میکند تا با استفاده از موقعیت ممتاز همجواری با سه کشور آسیایی و اروپایی و دارا بودن هفت مرز رسمی در سطح کشور به حمایت همه جانبه از شرکتهای مبتنی بر دانایی و خلاقیت و جذب سرمایهگذار بپردازد.
این پارک در تلاش است تا زمینه تجاری سازی و بازاریابی ایدههای نوآورانه و فناورانه را فراهم کند و نقش کلیدی در یاری رساندن به حضور فعال این شرکتها در سطوح ملی و بینالمللی داشته باشد.