دکتر «بابک صیاد» روز شنبه به ایرنا افزود: این مساله کاهش متریال آموزشی برای دانشجویان پزشکی را به دنبال داشته و دانشجویان با تعداد بیمار کمتری در بخش های آموزشی مواجه هستند.
وی اظهار داشت: نکته دیگر اینکه با افزایش تعداد بیماران کرونایی در بیمارستان های آموزشی، تراکم تعداد بیماران کرونایی در این مراکز بالا می رود و این در حالی است که اکنون ۴۰۰ نفر از دانشجویان پزشکی ما هنوز دوز دوم واکسن را دریافت نکرده اند و ایمنی لازم را برای مواجه با بیماران کرونایی ندارند.
رییس دانشکده پزشکی کرمانشاه گفت: بنابراین باتوجه به شرایط موجود دانشکده پزشکی برنامه ریزی لازم را برای ویزیت بیماران کرونایی توسط متخصصین داخلی و اعضای هیأت علمی انجام خواهد داد.
وی اضافه کرد: براین اساس لازم است اعضای هیأت علمی در گروه های مختلف که در ارتباط بیشتری با بیماران کرونایی هستند در ویزیت این بیماران در بیمارستان های آموزشی کمک کنند.
صیاد اظهار داشت: متخصصین داخلی درمانی در بیمارستانهای طالقانی و فارابی و گروه داخلی در این زمینه می توانند کمک بسیار خوبی در شرایط موجود باشند و در بخش های کرونایی تازه احداث شده در بیمارستان های آموزشی با هماهنگی گروه عفونی ویزیت بیماران را برعهده بگیرند.
وی تاکید کرد: در صورت استفاده از تمام ظرفیت گروه های داخلی دانشکده پزشکی، سایر گروه ها را برای همکاری و ویزیت بیماران کرونایی معرفی خواهند کرد.
رییس دانشکده پزشکی کرمانشاه در پایان گفت: باتوجه به شرایط موجود همه ما وظیفه داریم برای مقابله و کنترل بیماری تمام توان خود را بکار گیریم تا با مشکل جدی در این زمینه مواجه نشویم.
به گزارش ایرنا، هماکنون یک هزار و ۱۷۸ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستانهای این استان بستری هستند که نسبت به روز گذشته ۱۳ نفر بیشتر است.
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، براساس رنگبندی جدید وضعیت ۱۰ شهرستان استان را از ۱۶ مرداد قرمز، یک شهرستان نارنجی و سه شهرستان را زرد اعلام کرد.