میثم معافی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: توجه به اصل تولیدات با کیفیت رسانه ای یکی از شاخص های مهم برای معرفی ظرفیت ها و رفع چالش ها است که در برنامه های رسانه ای وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی توجه ویژه به اصل کیفیت گرایی و پرهیز از کمیت گرایی در رسانه ها وجود دارد.
وی خاطر نشان کرد: رسانه ها باید در کنار دولت و در خدمت مردم باشند و توجه به این موضوع مهم می تواند مسئولان را پاسخگو بار آورد و رسانه ها در برنامه کاری آقای اسماعیلی، مطالبه گر هستند و پاسخگویی دستگاه های دولتی به افکار عمومی باهدف تقویت سرمایه های اجتماعی در اولویت قرار دارد.
استاد رشته علوم سیاسی دانشگاه مازندران تصریح کرد: در سال های گذشته اثرگذاری رسانه ها در ابعاد مختلف اجتماعی، سیاسی و فرهنگی جامعه چندان قابل قبول نبود و وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی برنامه های خوبی را برای پویایی رسانه تدارک دید.
استاد رشته علوم سیاسی دانشگاه مازندان تصریح کرد: ضعف در قوانین مطبوعات و رسانه ای کشور کم نیست و در برنامه پیشنهادی آقای اسماعیلی برای رفع این چالش ها تدابیری اتخاذ شده که در صورت رای اعتماد نمایندگان مجلس به ایشان، باید برای رفع مشکلات رسانه ای کشور اقدام فوری صورت گیرد.
تحلیل گر مسائل سیاسی و اجتماعی اضافه کرد: ایران اسلامی در جبهه فرهنگی دشمنان زیادی دارد و باید با محور قرار گرفتن وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دیپلماسی فرهنگی ایران در منطقه و جهان تقویت شود و برای اجرای این راهبرد نقش رسانه ها بسیار مهم و برجسته است.
معافی تصریح کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید سیاست گذاری های فرهنگی را به خوبی و در چارچوب منویات رهبر معظم انقلاب و قانون اساسی کارگردانی کند تا جامع فرهنگی و هنری ایران اسلامی به معنای واقعی در مسیر توسعه و بالندگی قرار گیرد.
وی با بیان اینکه حاکمیت حکمرانی جوانان در مسائل فرهنگی جامعه باید در دولت سیزدهم افزایش یابد، گفت: وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی از ظرفیت جوانان برای توسعه فرهنگی در جامعه بهره ببرد.
به گزارش ایرنا، رئیس جمهوری چهارشنبه ۲۰ مردادماه ۱۴۰۰ لیست وزیران پیشنهادی دولت سیزدهم را برای اخذ رای اعتماد نمایندگان قوه مقننه تقدیم مجلس شورای اسلامی کرد.
بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم در جلسه علنی ۳۰ مردادماه مجلس برگزار می شود.