دکتر غلامرضا ضابط پور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: یکی از اقدامات فوری محمد مهدی اسماعیلی گزینه پیشنهادی وزارت فرهنگ بعد از رای اعتماد نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، ساماندهی خبرنگاران باشد و باید به این حرفه به صورت تخصصی نگاه شود و از ورود افرادی که سواد رسانه ای ندارند به این حوزه جلوگیری شود.
وی ادامه داد: امروزه مشکلات اهالی رسانه و مسائلی که پیرامون این موضوع در جامعه وجود دارد برکسی پوشیده نیست و وزیر آینده ارشاد به عنوان متولی بررسی و رفع این مشکلات باید برای گره گشایی دغدغه های این قشر زحمتکش در صورت رای اعتماد نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی بکوشد.
عضو هیات علمی گروه معارف دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با بیان اینکه یکی از چالش های اساسی در حوزه فرهنگ و رسانه کشور، پایین بودن سواد رسانه ای مخاطبان است، گفت: آقای اسماعیلی باید برای ترمیم رابطه مخدوش رسانه و مخاطب تلاش کند.
ضابط پور اضافه کرد: در کنار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شورای عالی فضای مجازی هم در تقویت ارتباط مخاطب و رسانه نقش غیرقابل انکاری دارد که آقای اسماعیلی باید با ارائه و اجرای برنامه های کاربردی تمام سیاستگذاران حوزه فرهنگ و هنر را برای پیشبرد امور با خود همراه کند.
وی با اشاره به تعدد خبرنگاران و کمیت گرایی در انتشار خبرها در برخی ار رسانه ها کشور،افزود: رسانه ها باید به سمت کیفیت گرایی و تولید محتوا مناسب برای جذب و همراهی مخاطبان بروند.
استاد دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل تصریح کرد: فرهنگ و رسانه موتور پیشران توسعه اقتصادی، سیاسی و اجتماعی در هر جامعه است و برای خنثی سازی توطئه های دشمنان و آگاهی بخشی به مخاطبان، رسانه ها راهی جزء تولید خبر باکیفیت و تحلیل های تاثیر گذار ندارند.
ضابط پور گفت: ارتباط رسانه ای ایران با کشورهای منطقه و جهان چندان خوب نیست و همانطور که در برنامه های وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی وجود دارد ، ایران باید به سمت تقویت همکاری های بین المللی در بخش رسانه حرکت کند.
وی اضافه کرد: افول جایگاه رسانه ای خبرگزاری ها و نشریات معتبر در افزایش روزافزون شایعه پراکنی و انتشار خبرهای دروغ در فضای مجازی نقش دارد ، پس وزیر آینده فرهنگ و ارشاد اسلامی باید برای رفع این معضل حمایت های جدی از رسانه های مادر و تاثیرگذار کشور داشته باشد.
عضو هیات علمی گروه معارف دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل گفت: رابطه مخاطب و رسانه داخلی در کشور عمیق نیست و در صورت تحقق برنامه های وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی رابطه مردم و رسانه در کشور بازسازی خواهد شد.
به گزارش ایرنا، رئیس جمهوری چهارشنبه ۲۰ مردادماه ۱۴۰۰ لیست وزیران پیشنهادی دولت سیزدهم را برای اخذ رای اعتماد نمایندگان قوه مقننه تقدیم مجلس شورای اسلامی کرد.
بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم در جلسه علنی امروز ۳۰ مردادماه در مجلس آغاز شده است.
نظر شما