سیدجواد فیضحسینی روز سهشنبه در جلسه هماهنگی پلاک گذاری ادوات کشاورزی که با حضور نمایندگان فرمانداری، پلیس راهور و جهاد کشاوزی برگزار شد، اظهار داشت: هماکنون در جنوب آذربایجانغربی نزدیک به ۲۶ هزار دستگاه تراکتور و کمباین وجود دارد که این تعداد ۱۳ هزار و ۵۰۰ دستگاه پلاکگذاری شده و برای ۱۰ هزار و ۹۰۰ دستگاه پرونده تشکیل و مورد بازدید قرار گرفته ست.
وی گفت: البته هزار و ۶۰۰ دستگاه به علت عدم استقبال صاحبان آن بدون تشکیل پرونده به حالت بلاتکلیف باقی مانده است.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه میاندوآب با اشاره به اهمیت این طرح گفت: پلاک گذاری ادوات کشاورزی به خاطر شرایط پیش آمده ناشی از شیوع کرونا، اخذ جرایم بیمه، محدود بودن مراکز پلاکگذاری و همچنین عدم استقبال صاحبان ادوات کشاورزی به تاخیر افتاده است.
فیضحسینی از صاحبان ادوات کشاورزی جا مانده از این طرح درخواست کرد هرچه سریعتر نسبت به تکمیل پرونده در شرکت های مکانیزاسیون کشاورزی و پلیس راهور اقدام کنند.
وی افزود: براساس مصوبات جلسههای کمیته طرح نظارت و کنترل توزیع سوخت در سامانه '' سدف '' برنامه ریزی شده است و در آینده نزدیک سهمیه سوخت فقط به ادوات کشاورزی که دارای پلاک نیروی انتظامی باشند، تخصیص داده خواهد شد.
وی در ادامه خواستار همکاری و تعامل بیشتر دستگاههای مرتبط در جهت رفع موانع و تسریع در اجرای این طرح شد.
در این جلسه مدیران و نمایندگان سازمانهای متولی در امر پلاک گذاری به بیان مشکلات و ارایه نظر و پیشنهادهای خود در خصوص اطلاع رسانی مزایای این طرح، بخشودگی جرایم بیمه نامه و افزایش مراکز پلاک گذاری پرداختند.
شماره گذاری ماشینآلات کشاورزی با برنامهریزی مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی با هماهنگی وزارت کشور با هدف هوویت بخشی و شناسنامهدار کردن دستگاههای کشاورزی و صدور کارت سوخت هوشمند انجام میشود.
با توجه به ماده ۲ آییننامه راهنمایی و رانندگی تردد خودروهای فاقد پلاک در معابر عمومی ممنوع است.