انور امینیخواه روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: پنج هزار و ۵۱۰ دستگاه خودرو کشاورزی در این شهرستان وجود دارد که از این میان یک هزار و ۳۵۰ دستگاه شمارهگذاری شده است.
وی ادامه داد: از مجموع دستگاههای شمارهگذاری شده یک هزار و ۲۶۵ دستگاه تراکتور و ۸۵ دستگاه کمباین است که براساس قانون، توزیع سوخت ماشینآلات کشاورزی براساس شمارهگذاری به متقاضیان واگذار میشود.
وی با بیان اینکه این طرح برای هویتدهی به خودروهای کشاورزی و صاحبان آنها اجرا میشود، افزود: شمارهگذاری ناوگان مکانیزاسیون کشاورزی با تعامل صورت گرفته بین سازمان جهاد کشاورزی و فرماندهی انتظامی صورت میگیرد.
وی اضافه کرد: تمامی مالکان دستگاههای تراکتور و کمباین فاقد پلاک در اسرع وقت میتوانند جهت تشکیل پرونده و شمارهگذاری دستگاه خود که توسط افراد معرفی شده توسط این اداره به روستاها مراجعه میکنند اقدام کنند.
سرپرست مدیر جهاد کشاورزی بوکان ادامه داد: افرادی که برای شماره گذاری ماشین آلات کشاورزی به روستاهای شهرستان مراجعه می کنند دارای معرفی نامه جهاد کشاورزی هستند و با افرادی که فاقد معرفی نامه هستند همکاری نداشته باشند.
«امینیخواه» عنوان کرد: با پلاکگذاری ادوات کشاورزی و کنترل مصرف سوخت، ضمن جلوگیری از قاچاق سوخت میتوانیم نیازهای بخش کشاورزی را به موقع تامین کرده و مشکلات موجود را در این زمینه رفع کنیم.
شماره گذاری ماشینآلات کشاورزی با برنامهریزی مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی با هماهنگی وزارت کشور با هدف هویت بخشی و شناسنامهدار کردن دستگاههای کشاورزی و صدور کارت سوخت هوشمند انجام میشود.
با توجه به ماده ۲ آییننامه راهنمایی و رانندگی تردد خودروهای فاقد پلاک در معابر عمومی ممنوع است.
در بوکان پنج هزار و ۵۱۰ دستگاه تراکتور و کمباین وجود دارد که پنچ هزار و ۱۰۰ دستگاه آن تراکتور و مابقی کمباین هستند؛ علاوه بر این در این شهرستان ۲۱۶ دروگر و ۱۴ هزار دستگاه دنبالهبند تراکتور نیز وجود دارد.
بوکان با داشتن ۱۱۰ هزار هکتار زمین زراعی قطب مهم و نخست تولید گندم در آذربایجانغربی به شمار میرود.
نظر شما