زنجان- ایرنا- نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی، اسماعیلی را گزینه قابل قبول برای تصدی ریاست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد و گفت: گزینه پیشنهادی برای سکانداری این وزارتخانه جوان، انقلابی و هم دست به قلم و به نسبت در حوزه نشر و بدنه ارشاد بوده است.

مصطفی طاهری روز سه‌شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، با ارزیابی روند بررسی وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم، افزود: گزینه پیشنهادی برای تصدی ریاست وزارتخانه فرهنگ و ارشاد اسلامی اگرچه ضعفهایی هم در بخش ارتباط با اهالی فرهنگ و هنر داشته، اما در کل گزینه قابل قبولی است.

وی، در خصوص وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت نیز یادآورشد: وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت، اگرچه مخالفان جدی هم دارد اما از جمله وزرای پیشنهادی پاکدست و مورد قبول است.

این نماینده مجلس، گزینه وزارت صمت را قابل اعتماد و با تجربه توصیف کرد و اظهار داشت: این گزینه پیشنهادی، معاونت وزیر صنعت و معدن و تجارت و خدمت در آستان قدس را در سابقه کاری خود دارد که انصافا هم برنامه خوب و هم تحصیلات مرتبط دارد.

تمرکز مجلس روی کارنامه وزرای پیشنهادی بیشتر از برنامه آنها است

طاهری در ادامه، با مثبت ارزیابی کردن گزینه های پیشنهادی برای کابینه سیزدهم، ترکیب افراد دارای سابقه کار و جوان را ویژگی بارز کابینه معرفی شده برای دولت سیزدهم، عنوان کرد و گفت: مسلم این است که تمرکز مجلس روی کارنامه وزرای پیشنهادی بیشتر از برنامه آنها بوده و این قضیه در مجلس ثابت شده است. 

وی با بیان اینکه اقبال از سوی مجلس به افراد دارای تجربه و شاخص، قابل توجه است، افزود: آنهایی که دارای کارنامه قوی هستند رای می آورند و رای آوردن وزرای پیشنهادی که کارنامه قوی ندارند مشکل خواهد بود.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: از بین وزرای پیشنهادی که کارنامه قابل قبولی ندارند، تعدادی هم هستند که خیلی ضعیف بوده و تا امروز شانس قطعی برای اخذ رای اعتماد از مجلس ندارند اما با این حال صحبت ها و تلاش خود را می‌کنند.

طاهری تصریح کرد: برآیند این است که تعداد انگشت‌شماری از وزرای پیشنهادی رای نیاورند و اگر افرادی از این میان موفق به گرفتن رای اعتماد شوند، رای آنها لب مرزی خواهد بود.

وی به روند آشنایی نمایندگان با وزرای پیشنهادی هم اشاره کرد و گفت: نمایندگان مجلس، با تک تک وزرای پیشنهادی در کمیسیون‌ها و فراکسیون‌ها جلسه داشتند و ضمن پرسش و پاسخ، برنامه‌ها، کارنامه و تطابق برنامه‌های آنها با برنامه های بالادستی را بررسی کردند و مدارک ارائه از سوی آنها نیز، راستی آزمایی شد.