اسماعیلی راهبردهای رسیدن به نقطه مطلوب را مشخص نکرده است

تهران- ایرنا- عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: برنامه‌های وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی، کلی، فاقد راهبردها و استراتژی‌های مناسب برای رسیدن به هدف و نقطه مطلوب در چهار سال آتی است.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، مسلم صالحی روز سه‌شنبه در مخالفت با محمد مهدی اسماعیلی وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی خطاب به وی گفت: یکی از ضعف‌های اصلی برنامه شما برنامه شما فاقد راهبردها و استراتژی‌های مناسب برای رسیدن به هدف و نقطه مطلوب در چهار سال آتی است.

نماینده مردم اقلید در مجلس افزود: برنامه شما قرار بود بر مبنای نقاط قوت، ضعف‌ها، فرصت‌ها و تهدیدهای وزارتخانه مربوطه تدوین شود و به مجلس اعلام شود اما در آخرین نسخه‌ای که امروز دیدم خبری از این موارد نیست. آن چیزی که برنامه شما را از سایر برنامه‌های قبلی‌تان متمایز کند و بخواهیم با آن نقطه امیدی برای چهار سال آینده به جامعه فرهنگی بدهیم و در ۴ سال آینده به آن برسیم به آن معنا مشاهده نشده است.

وی با اشاره به وجودتناقض گویی در برنامه های ارائه شده گفت: شما در جایی دم از مهندسی‌ فرهنگی می‌زنید. از طرف دیگر فرهنگ‌ را به عنوان امر خودجوش درونی می‌دانید. تکلیف ما را مشخص کنید که آیا به مهندسی فرهنگی اعتقاد دارید یا ندارید؟ آیا فرهنگ را امر خودجوش می‌دانید یا نمی‌دانید.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: برنامه‌های شما برای هم‌افزایی نهادهای متولی اصلی فرهنگی چیست؟ بسیاری از دستگاه‌ها متولی امور فرهنگی در سطح جامعه هستند، اما نمی‌دانیم شما چه کاری می‌خواهید برای این موضوعات انجام دهید و برای استفادهاز این ظرفیتها چه استراتژی‌ دارید.

صالحی ادامه داد: برای امرار معاش، بیمه و بازنشستگی هنرمندان چه برنامه‌های دارید؟ یکی از مهمترین ذینفعان شما هنرمندان هستند اما در برنامه‌های شما خبری از چگونگی حمایت از این اقشار نیست.

وی با اشاره به کمبود نیروهای انسانی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: قرار است برنامه‌ خودتان را توسط نیروی انسانی وزارتخانه اجرا کنید. آیا می‌دانید در برخی از ادارات در سطح شهرستان‌ها، ادارات با دو نفر اداره می‌شود؟ چگونه می‌خواهید با این کمبود نیروی انسانی برنامه به این حجمی و عظیمی را صرفنظر از کلی بودن آن اجرا کنید؟ ضمن اینکه هیچ اشاره‌ای به کمبود نیروی انسانی و برآورده کردن آن در برنامه شما مشاهده نمی‌شود.

 نماینده مخالف وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه در برنامه‌های شما اشاره‌ای به نظارت بر فعالیت‌های فرهنگی، هنری، تبلیغاتی اقلیت‌های دینی و مذهبی شناخته شده در قانون اساسی نشده است، گفت: همانگونه که باید بر اکثریت فعالیت‌های فرهنگی نظارت کنید روی فعالیت‌های فرهنگی اقلیت‌های دینی هم باید نظارت داشته باشید. چرا اینها هیچ جایگاهی در برنامه شما ندارند؟

وی خطاب به وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد عنوان کرد: در برنامه‌هایتان تاکیدی بر انجام مطالعات و تحقیقات لازم پیرامون مسائل فرهنگی نکرده‌اید که از نتایج آنها برای بهبود امور استفاده کنید؟ اگر پژوهش را قبول دارید که قطعا همه ما آن را قبول داریم، جایگاه این پژوهش‌ها در برنامه شما کجاست؟

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به موضوع تحکیم خانواده خطاب به اسماعیلی گفت: الان اساس خانواده توسط برنامه‌های معاند شبکه‌های خارجی تحت حمله قرار گرفته است، روز به روز این بنیاد سست‌تر می‌شود. از صبح که نگاه می‌کنید تا آخر شب یک دختر بچه یا پسر بچه 5،6 ساله تا آخر شب پای شبکه‌های جم می‌نشیند. برنامه شما برای مقابله با اینها چیست؟ آیا می‌خواهیم ۴ سال دیگر دست روی دست بگذاریم؟ 

صالحی بیان کرد: به اعتقاد من شاید اگر فردی از جنس فرهنگی یا کسی در بدنه وزارت فرهنگ کار کرده بود و تجربه داشت، بهتر می‌توانست متولی این دستگاه حساس در امور فرهنگ باشد.

وی خاطرنشان کرد: چهره فرهنگ به اندازه کافی غبارآلود شده است امیدواریم در دولت سیزدهم غبار دیگری از مظلومیت بر رخسار فرهنگ این مرز و بوم ننشیند. آنچه ما گفتیم هم دغدغه‌ها است و هم انتظار داریم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha