مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خفردر گفت و گو با خبرنگار ایرنا اعلام کرد: برداشت انجیر دیم و آبی از سطح ۵۳۰۰ هکتار از انجیرستانهای دیم و ۲۷۰هکتار انجیر آبی در شهرستان خفر آغاز شد و تا پایان سال زراعی ادامه دارد.
ارسلان صالحی افزود: متوسط برداشت این محصول یک تن در هر هکتار است.
وی با بیان اینکه خفر دومین قطب تولید انجیر دیم در استان فارس است، اظهار کرد: در کاشت، داشت و برداشت این محصول به صورت فصلی برای ۱۵ هزار نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم شغل ایجاد شده است.
وی ابراز کرد: شیراز، تهران، اصفهان و کشورهای حوزه خلیج فارس، عمان و قطر از جمله بازارهای فروش انجیر خفر است.
مدیر جهاد کشاورزی خفر بیان کرد: بخشی از این محصول به صورت تازهخوری و بخشی دیگر به صورت خشک به بازار عرضه و بخشی دیگر در صنایع تبدیلی مانند حلوا و کیک و کلوچه استفاده میشود.
به گفته وی روستای آبسرد، شاغون، اشکوری و کرفت از عمده روستاهای تولیدکننده انجیر دیم در شهرستان خفر است.
شهرستان خفر در فاصله ۱۰۹ کیلومتری از جنوب شرق شیراز قرار دارد.