سرهنگ غلامعلی نوربخش روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه بیشترین تعداد خودروهای برگشت داده شده و یا جریمه شده در ورودی به استان با پلاک استان اصفهان بودند، افزود: در این مدت یک هزار و ۲۵ دستگاه خودروی پلاک غیربومی نیز از ورودی شهرهای استان بازگردانده شدند.
وی اظهار داشت: طرح منع سفر از ساعت ۱۲ روز ۲۴ مردادماه همزمان با سراسر کشور در استان آغاز و تا ساعت ۲۴ روز پنجم شهریورماه در ۶ نقطه ورودی و خروجی استان از جمله پلیس راه شهرکرد به اصفهان، بازفت، سامان ، بروجن، کارون ۴ و محور لردگان به یاسوج ادامه داشت.
نوربخش با تاکید بر اینکه از ابتدای شیوع کرونا، اجرای طرحهای مختلف ممنوعیت و محدودیت تردد در مبادی ورودی و خروجی استان اجرا شد، گفت: این طرحها با همکاری جمعیت هلالاحمر، اوراژنس، بسیج و مرکز بهداشت اجرا شده است.
وی با اشاره به پایان یافتن طرح ممنوعیت تردد به استان همزمان با سراسر کشور، افزود: طرح محدودیت تردد خودروهای به شهرهای قرمز و نارنجی براساس مصوبه ستاد کرونا ادامه دارد و در صورت ورود خودروهای غیر بومی به شهرهای قرمز جریمه یک میلیون تومانی و شرهای نارنجی جریمه ۵۰۰ هزار تومانی اعمال خواهد شد.
محدودیت تردد شبانه همچنان در استان ادامه دارد
رییس پلیس راهور چهارمحال و بختیاری با اشاره به اتمام طرح ممنوعیت تردد گفت: طرح محدودیت تردد شبانه همچنان در استان ادامه دارد.
ایرج حسینپور افزود: در راستای اجرای طرح ممنوعیت تردد در استان، با خودروهایی که پلاک غیر بومی داشتند و در سطح شهر مستقر بودند برخورد شد و در این مدت بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ مورد اعمال قانون در سطح استان انجام شد.
وی با تاکید بر اینکه برابر ابلاغ شمارهگذاری پلیس راهور ناجا پلاک ۷۱ و ۸۱ مختص چهارمحال و بختیاری است، گفت: بیشترین مشکل در خصوص اجرای طرح ممنوعیت و محدودیت ترافیک برای خودروهایی است که پلاک غیر بومی دارند و مالکان آنها ساکن استان هستند و یا به دلیل اینکه محل شغل آنها در استان به این استان سفر دارند که باید براساس قانون و سهولت در تردد این افراد پلاک خودروی خود را به پلاک استان تغییر دهند.
به گفته وی، مستند به ماده ۲ قانون باید افرادیکه پلاک غیربومی دارند در یک مهلت قانونی پلاک خودروی خود را تغییر دهند.
وی در خصوص جرائم دریافت شده از مالکان خودروها گفت: این جریمهها به خزانه دولت واریز میشود و ۶۰ درصد درآمد هر استان برای تامین تجهیزات ترافیکی، کمک ترافیکی، فرهنگ ترافیک و آموزش ترافیک هزینه میشود.
حسینپور افزود:هماکنون در ۴۳ شهر در استان پلیس راهور و پلیس راه مستقر وجود ندارد و با وسایل کمک ترافیکی و اصلاحات هندسی کنترل ترافیک انجام میشود.
به گزارش ایرنا، بر اساس آخرین رنگبندی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تمامی ۱۰ شهرستان چهارمحال و بختیاری در وضعیت قرمز (خیلی پرخطر) شیوع کرونا قرار دارد.
ظرفیت تمامی تختهای بیمارستانی ویژه بیماران کرونایی چهارمحال و بختیاری که حدود ۷۰ درصد ظرفیت تختهای بیمارستانی استان را شامل میشود، تکمیل و بیمارستان صحرایی در شهرستانهای شهرکرد و فارسان برای خدماترسانی به بیماران برپا شده است.
از ابتدای شیوع کرونا تا کنون ۶۸ هزار و ۶۱۲ نفر به کرونا مبتلا شدند که از این تعداد یک هزار و ۳۷۵ بیمار جان خود را از دست دادند، در حدود ۷۰۰ بیمار در مراکز درمانی بستری هستند و مابقی نیز بهبود یافتند.
از مجموع بیماران بستری حال ۷۳ نفر بدحال است و در بخش مراقبتهای ویژه قرار دارند.