به گزارش ایرنا، نورالدین رحیمی روز شنبه در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه ایلام اظهار داشت: پنج هزار و ۳۷۷ پرونده بیمار کرونایی داشتیم که چهار هزار و ۶۶۷ بیمه شده تست آنها مثبت بوده است.
کی افزود: ۹۰ درصد هزینه داروهای کرونا مانند رمدسیویر بصورت سرپایی بر عهده بیمه سلامت است و در کلینیک های تنفسی تزریق می شود.
مدیرکل بیمه سلامت ایلام تاکید کرد: پروتکل های بهداشتی در برخی از شهرستان های استان بدرستی رعایت نمی شود و هر روز شاهد از دست دادن عزیزان بسیاری هستیم و رسانه ها باید در این خصوص اطلاع رسانی و به مردم هشدار داده شود.
رحیمی یادآور شد: استان ایلام دارای ۳۵۰ هزار و ۷۷۱ نفر بیمه شده است که از این میزان ۲۲۵ هزار نفر در قالب صندوق روستاییان و عشایر، ۳۶ هزار و ۶۶۸ نفر سلامت همگانی، ۷۷۵ نفر صندوق بیمه ایرانیان، ۲۹ هزار و ۹۴۵ نفر سایر اقشار و ۵۷ هزار و ۸۵ نفر کارکنان دولت را تحت پوشش دارد.
وی اظهار داشت: در استان ۵۴۲ بیمار خاص از جمله بیماران دیالیزی، تالاسمی، هموفیلی و ام اس تحت پوشش این بیمه قرار دارند و خدمات مرتبط با بیماری آنها بصورت رایگان انجام می شود.
رحیمی اضافه کرد: در زمینه طرح الکترونیکی کردن نسخ و اسناد بستری جزو سه استان پیشرو در کشور هستیم و تمام مطب پزشکان به این سامانه متصل هستند.
وی ادامه داد: ۳۸۹ مرکز در استان شامل آزمایشگاه، رادیو لوژی، پزشکان و پاراکلنیک، طرف قرارداد این بیمه قرار دارند.
رحیمی بیان کرد: طبق مصوبه دولت و مجلس بیمه شدگان بیمه سلامت تنها می توانستند به مراکز دولتی مراجعه کنند، اما اکنون با پایلوت قرار دادن استان برای اجرای طرح بیمه همگانی، بیمه شدگان بتوانند به بخش خصوصی با فرانشیز ۶۵ هزار ریال از خدمات پزشک عمومی بهره مند و در صورت نیاز به پزشک متخصص ارجاع داده شوند.
وی ادامه داد: ۵۳ مرکز روستایی، ۱۱۴ پزشک خانواده روستایی، ۶۷ ماما و ۳۱ مرکز ترک اعتیاد با بیمه سلامت استان قرارداد دارند و در این زمینه جزو استان هایی هستیم که دارای بیشترین قراردادها نسبت به جمعیت هستیم.
مدیرکل بیمه سلامت ایلام گفت: سال گذشته یک میلیون و ۲۴۵ هزار بار مراجعه به مراکز درمانی طرف قرارداد ثبت شده که بار مراجعات بدلیل شیوع کرونا همچنین ارائه خدمات بصورت الکترونیکی کاهش یافته اما در برابر آن میانگین هزینه ها بدلیل بالا رفتن قیمت داروها افزایش یافت.