کرمان- ایرنا- مدیرکل دفتر هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به آثار فاخر و ظرفیت های کرمان در بخش هنرهای معاصر گفت: پس از تهران ارزشمند ترین مجموعه اهدایی به کرمان اهدا شده و موزه استاد صنعتی در کرمان پس از تهران ارزشمندترین موزه هنرهای معاصر کشور است.

به گزارش ایرنا هادی مظفری شامگاه چهارشنبه در مراسم رونمایی ۱۲۱ اثر اهدایی به موزه استاد صنعتی افزود: سرکار خانم منیژه میر عمادی ۶۹۶ اثر ارزشمند را به جامعه هنر اهدا کردند، به لطف شوهر ایشان جمشید ناصری و صحبت هایی که شد درخواست دادیم که بعد از تهران بخش قابل توجهی از این آثار به موزه کرمان اهدا شود.

وی تصریح کرد: ارزشمندترین بخش این مجموعه بعد از تهران به کرمان آمد و به دلیل شرایط کرونا اهدا به تعویق افتاده بود تا اینکه امشب انجام شد.

این مسئول ضمن تشکر از اهدای این آثار نسبت به آینده موزه کرمان ابراز امیدواری کرد و گفت: سه اتفاق مهم در کرمان افتاد که مرمت آثار، ساختمان موزه و اهدای ۱۲۰ اثر از جمله این اتفاقات بود.

مظفری اذعان کرد: بسیاری از استان ها علاقه مند به داشتن موزه هستند، بیش از ۱۰ موزه در حال ساخت است اما جز موزه هنرهای معاصر تهران و کرمان هیچکدام از استان های ما آثار ارزشمند زیادی ندارند و به همین علت باید قدر این دو موزه را دانست؛ ما در جاهای مختلفی موزه داریم اما اثر نداریم.

کرمان بعنوان قطعه عظیم و عمیق در هویت ایرانی و اسلامی ثبت شود

دکتر علی زینی وند استاندار کرمان نیز در این مراسم با اشاره به اینکه فرهنگ و هنر قطعه اصلی هویت ماست، تصریح کرد: آثار موزه استاد صنعتی کرمان بسیار فاخر هستند و این آثار که اهدا شده بسیار ارزشمند است؛ کرمان امروز هم باید آثاری خلق کند که کرمان را به عنوان پایتخت مقاومت دنیا معرفی کند. 

وی افزود: ما باید کرمان را با آثار امروز و آثار گذشته ماندگار کنیم و قطعه عظیم و عمیق در هویت ایرانی و اسلامی است، این موزه هم کار خود را خوب انجام می دهد و در این راستا است.

محمدرضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم ضمن تشکر از اهدای آثار هنری به موزه استاد صنعتی کرمان گفت: سعی داریم مباحث هنری و درخواست هنرمندان را در کمیسیون های مجلس بیشتر پیگیری کنیم.

مراسم رونمایی آثار اهدایی به موزه هنرهای معاصر استاد علی اکبر صنعتی و کتاب ارغوان مجموعه آثار این موزه در شهر کرمان شامگاه چهارشنبه برگزار شد.

در این مراسم ۱۲۱ اثر ارزشمند از مرحومه منیژه میرعمادی و همسرش دکتر جمشید ناصری با عنوان ارمغان به موزه هنرهای معاصر صنعتی در کرمان اهدا و آیین رونمایی آنها برگزار شد.

استاد علی‌اکبر صنعتی (۱۰ فروردین ۱۲۹۵ - ۱۳ فروردین ۱۳۸۵) نقاش و مجسمه‌ساز شهیر ایرانی و تنها هنرمند ایرانی که ۲ موزه به نامش در تهران و کرمان ثبت شده است.
موزه استاد صنعتی شامل گنجینه‌ای غنی و دیدنی از هنرهای معاصر و آثار ارزشمندی از هنرمندان ایرانی و خارجی است که در شهر کرمان، خیابان شریعتی، حد فاصل میدان باغ ملی و چهارراه طهماسب آباد قرار دارد.