تهران- ایرنا- سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: هرگز نباید انشقاق بین مجموعه های خیرین وجود داشته باشد، بنابراین هر تشکلی که در این عرصه فعالیت می‌کند، باید زیر مجموعه جامعه خیران (مدرسه ساز) قرار گیرد.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از وزارت آموزش و پرورش، علیرضا کاظمی در نشست اعضای جامعه خیران مدرسه ساز کشور، اظهار داشت:  در  مدرسه سازی باید نگاه کیفیت بخشی مورد توجه قرار گیرد و این دیدگاه در اجرای پروژه های عمرانی نیز مد نظر باشد.

وی افزود: نیاز به ایده پردازی داریم؛ لذا باید یک هیات اندیشه ورز در عرصه مدرسه سازی فعالیت کند و ایده های نو بدهد.

در این دیدار تعدادی از اعضای جامعه خیران، به تشریح وضع موجود ساخت و ساز مدارس در کشور به خصوص در شهر تهران، پرداختند و سرپرست وزارت آموزش و پرورش نیز یاد مرحوم دکتر محمد رضا حافظی رییس سابق خیران مدرسه ساز کشور را گرامی داشت.

محمدرضا حافظی زاده ۱۳۱۰ بروجرود و درگذشته  ۱۳۹۸ رییس انجمن خیران مدرسه‌ساز ایران بود که  از سال ۱۳۷۸ به ریاست جامعه خیرین مدرسه ساز کشور انتخاب شد و  ۲۰ سال در این سمت به فعالیت پرداخت.  او دارای مدرک دکترای مدیریت از دانشگاه نیوپورت کالیفرنیا بود.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه تمام تمرکز او در دوره سرپرستی بر این وزارتخانه بازگشایی خوب و مناسب مدارس در اول مهر است افزود: در مورد آموزش و پرورش هیچ گاه نباید دچار ساده انگاری و کوچک انگاری بشویم. دو کار دشوار در جوامع وجود دارد یکی «حکمرانی» و دیگری «تعلیم و تربیت» است. 

وی تصریح کرد: مجاهدت با مال، گاهی اوقات، دشوار تر از مجاهدت با جان است به همین دلیل برخی از افراد جانشان را برای حفظ مال از دست می دهند.

کاظمی اظهار کرد: کار خیران از دوجنبه قابل بررسی است یکی «حل مشکل عمرانی» و دیگری  «بسط فرهنگ ایثار و نوعدوستی و انفاق در جامعه» و این موضوع بسیار ارزشمندی است.

وی گفت: جامعه خیران همواره در سال های اخیر فضای آموزشی را از بحران ها نجات داده اند. به طوری که  ۳۰درصد مدارس فعلی را خیرین ساخته اند و این کار  بسیار ارزشمندی است.

کاظمی دوره اخیر را دوره اوج ساخت وساز و جذب  مشارکت های خیرین در امر مدرسه سازی بر شمرد و اظهار کرد: آموزش و پرورش به شدت به حضور خیرین نیازمند است، لذا ما به سمت خیرین می رویم و دست آن ها را می فشاریم.