همدان- ایرنا- مدیرکل اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور از آمادگی کامل این نهاد برای همکاری با سند پژوهان و محققان برای فعالیت های پژوهشی در مورد مفاخر و علمای استان به ویژه شهید آیت الله مدنی خبر داد و گفت: پژوهش درخصوص دومین شهید محراب ضروری است.

«میثاق گودرزی» روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بر اساس اسناد و مدارک به دست آمده شهید محراب آیت الله اسدالله مدنی(ره) ابعاد مختلف و بسیار متنوع شخصیتی داشته اند که هر کدام الگوی رفتار اسلامی است که به برخی وجوه آن پرداخته نشده و لازم است در قالب سند پژوهی و تاریخ شفاهی مورد مطالعه قرار گیرند.

وی خاطرنشان کرد: فعالیت های پژوهشی و خاطرات شفاهی بسیاری در مورد شهید محراب آیت الله مدنی انجام شده است و نویسندگان و محققان مقالات و مطالب قابل توجهی در قالب های مختلف تولید و منتشر کرده اند.

گودرزی افزود: اما با بررسی های اسنادی و با توجه به منابع قابل توجهی که از استان های مختلف و مراکز اسنادی به دست ما رسیده متوجه شدیم که به تمام ابعاد شخصیتی پیدا و پنهان این عالم مجاهد و این معلم اخلاق و ایمان پرداخته نشده و لازم است آیت الله شهید مدنی را از نو شناخت و شناساند.

مدیرکل اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور گفت: در اسناد و عکس های به دست آمده مواردی وجود دارد که همان یک برگ دستمایه یک کتاب یا یک طرح پژوهشی و مقاله است.

به گفته گودرزی چهارمین وبینار علمی «سند به مثابه توسعه» با موضوع بررسی فعالیت های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی حضرت آیت الله مدنی(ره) به تازگی برگزار شد.

این رویداد با سخنرانی جناب آقای محمدجواد قربی پژوهشگر تاریخ انقلاب و اندیشه سیاسی متفکران مسلمان به همت مدیریت اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان همدان  و موسسه شهید محراب آیت الله مدنی(ره) همزمان با چهلمین سالگرد شهادت این عالم والا مقام و به عنوان یکی از برنامه های جانبی کنگره ملی آیت الله مدنی است. 

کنگره بزرگداشت دومین شهید محراب ۲۰ شهریور در همدان برگزار می شود.