علیرضا نادعلی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: معتقدم که بدون شک باید مقابله با معضلات اجتماعی در خود محلات انجام شود و به این سمت پیش برویم و راهبرد را درست انتخاب کنیم، همه مباحث اجتماعی شهر، به ضرورت به شهرداری ارتباط ندارد اما می توان از ظرفیت آن نیز در این مسیر استفاده کرد.
وی یادآور شد: شماری از شهروندان تهران در وضعیت نابسمان هستند. ارتباط دولت با شهرداری خوب است و می توانیم با استفاده از این فرصت، مطالبه همکاری و هماهنگی بین بخشی را داشته باشیم و ظرف مدت کمتری به مقابله با معضلات اجتماعی بپردازیم.
نادعلی با بیان اینکه این روزها نمی توان معضلات اجتماعی از جمله معتادان متجاهر را فقط در سطح یک محله خاص مشاهده کرد، اظهار داشت: اگر معضلات در سطح یک محله خاص بود، این امکان وجود داشت که با سرعت عمل بیشتری وارد شد و در سطح محلی مشکل را برطرف ساخت اما حضور معتادان متجاهر در سطح بلوارها، بزرگراه ها و زیر پل ها، کار را دشوار می کند.
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با اشاره به اینکه باید هماهنگی میان همه دستگاه ها ایجاد شود، گفت: در این دوره نمی نشینیم تا باقی نهادها و بخش ها به سراغ ما بیایند، بلکه ما به سراغ آنها می رویم و پیگیری های لازم را خواهیم داشت که از جمله آنها پیگیری برای حل معضلات اجتماعی پایتخت است.
کار ویژه مدیریت شهری تهران برای ساماندهی اتباع
وی خاطرنشان کرد: در مورد بحث اتباع در پایتخت بدون شک کار ویژه خواهیم کرد و باید در کنار ایجاد نظم و ساماندهی، به آنان پاسخگو باشیم.
نادعلی ادامه داد: بیشترین حجم زحمت را در دستگاه های مختلف شهردای به این افراد می دهیم اما به مطالبات و نیازهای آنان پاسخگو نیستیم.
سخنگوی شورای شهر تهران تصریح کرد: از سوی دیگر اقدامات در حوزه اتباع نیازمند هماهنگی در سطح بالا به ویژه درباره اتباع افغانستان است که کار ویژه خاصی را می طلبد و تاکنون کوتاهی زیادی شده است.
ساماندهی کودکان کار نیازمند اقدام قرارگاهی
نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران در مورد ساماندهی کودکان کار نیز گفت: آن دستگاهی که در این میان گستردگی امکان و توان جمع کردن دیگر بخش ها را دارد، شهرداری است.
وی در عین حال در این باره اعلام کرد: در این زمینه به جای آن مدیریت یکپارچه که همه به آن اعتقاد داریم و برای شهر تهران ضروری می دانیم، بهتر است یک نگاه قرارگاهی را اختیار کنیم چون اینگونه، همه نهادها، آورده های خود را به اشتراک می گذارند.
نادعلی تاکید کرد: معتقدم ساماندهی معتادان متجاهر، اتباع و کودکان کار اقدام بسیار بزرگ و تاثیرگذاری است. کار آسانی نخواهد بود و اتفاقی نیست که طی کوتاه مدت رخ دهد مهم این است که کار پایداری انجام شود و در ریلی به سمت استمرار و ثبات، کارها را پیش ببریم.
به گزارش ایرنا، تهران نزدیک به یک میلیون و ۲۰۰ هزار اتباع دارد و بیشترین تعداد معتادان متجاهر و کودکان کار و خیابانی را در خود جای داده است با این وجود طی سه سال گذشته، با وجود ورود استانداری به این جریان، اقدام خاص و نتیجه بخشی برای ساماندهی این حوزه انجام نگرفته است.