حامد هوشیار روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ارزش تخلف های این پرونده ها یک میلیارد و ۸۰۲ میلیون و ۸۷۵ هزار ریال است که در تعزیرات حکومتی رسیدگی می شود.
وی با بیان اینکه امسال سه هزار و ٦٣٣ بازرسی از واحدهای صنفی شهرستان شاهرود انجام شد، تصریح کرد: در این بازه زمانی ۳۸۱ شکایت حضوری و تلفنی هم به ثبت رسید.
مدیر بازرسی و نظارت اصناف شهرستان شاهرود گفت: از اواخر سال ١٣٩٩ طرح پلاک گذاری واحدهای صنفی در سطح شهرستان آغاز شد و همچنان ادامه دارد.
هوشیار با بیان اینکه تعداد ٦ هزار و ۳۱۵ واحد صنفی شناسایی و پلاک گذاری شدند، تاکید کرد: از این تعداد ٩٦٠ واحد صنفی اخطار ماده ٢٧ یا همان فاقد پروانه کسب و عدم رویت پروانه را دریافت کردند.
وی ابراز داشت: تعداد ٧١٢ ابلاغ ماده ٢٨ قانون نظام صنفی برای تمدید دفترچه عضویت اتحادیه مربوطه و یا جابجایی واحد صنفی به متصدیان این واحدها داده شد.
مدیر بازرسی و نظارت اصناف شهرستان شاهرود، افزود: در این بازه زمانی در جهت کنترل و نظارت بیشتر بازار بیش از ٧٥ گشت مشترک طرح های نظارتی برکالاهای اساسی از جمله مرغ و تخم مرغ، قند و شکر، برنج و روغن، گوشت و لبنیات، لاستیک و روغن موتور، سیمان، میوه و تره بار نیز با همکاری سایر دستگاه های نظارتی به سرانجام رسید.
عرضه تخم مرغ تنظیم بازار در بخش خانوار
مدیر بازرسی و نظارت اصناف شهرستان شاهرود گفت: قیمت هر کیلوگرم تخم مرغ برای مصرف خانواده ها ۲۰۵ هزار ریال تعیین شد.
هوشیار با بیان اینکه واحدهای صنفی مجاز باید قیمت تعیین شده را رعایت کنند اظهار داشت: مردم برای اطمینان خاطر بیشتر از واحد های صنفی دارای پروانه فروش مرغ و تخم مرغ خرید کنند.
وی از مردم خواست هرگونه گران فروشی، کم فروشی و تخلف صنفی را به سامانه تلفنی ۱۲۴ و یا شماره تلفن ۰۲۳۳۲۳۶۶۷۰۷ ستاد خبری بازرسی و نظارت اتاق اصناف شهرستان شاهرود اعلام کنند.
به گزارش ایرنا ، شهرستان شاهرود دارای بیش از ۹هزار واحد صنفی دارای پروانه است. این واحدها زیرمجموعه ۳۴ اتحادیه به فعالیت می پردازند.