حسین سعدالدین روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: سال گذشته ۴۸۳ پرونده کم فروشی و تقلب، ۴۳۹ پرونده گران فروشی ،۲۵۶ پرونده رعایت نکردن بهداشت و ۱۲۸ پرونده نگهداری کالای قاچاق به ترتیب بیشترین پرونده های تشکیل شده در تعزیرات حکومتی شاهرود بود.
وی ادامه داد: سال ۹۹ بیشترین اقلام مکشوفه قاچاق شامل ۹۷۸ هزار و ۴۳۵ قلم دارو بود،۵۴۲ هزار و ۶۹۴ قلم لوازم پزشکی، ۴۷ هزار و ۴۶ قلم مواد غذایی، ۳۵ هزار و ۴۷۲ قلم لوازم آرایشی و ۲ هزار و ۸۵۰ دستگاه لوازم خانگی بود.
به گفته وی، طی این مدت ۲ هزار و ۷۳۰ پرونده کالا و خدمات، بهداشت، دارو و درمان، قاچاق کالا و ارز تشکیل شد که این مقدار در سال ۹۸ تعداد ۲ هزار و ۴۱۰ پرونده بود.
رئیس اداره تعزیرات حکومتی شاهرود گفت: در سال گذشته مدت میانگین رسیدگی به پرونده های بخش های کالا و خدمات هشت روز ،بهداشت و درمان ۶ روز و قاچاق کالا ۸۷ روز بود.
سعدالدین با اشاره به اینکه اجرای احکام این اداره پارسال یک هزار و ۹۲۳ پرونده وارده ،۶۳ پرونده موجودی از گذشته و یکهزار و ۹۴۶ پرونده با صدور رای مختومه داشت تاکید کرد: تعداد ۴۰ پرونده نیز برای بررسی های بیشتر باقی مانده است.
وی ادامه داد: سال گذشته در بخش کالا و خدمات، بهداشت، دارو و درمان و قاچاق کالا ۲۳ میلیارد و ۷۶۰ میلیون ریال جریمه وصول شده تخلف ها بود در حالی که سال ۹۸ این میزان ۱۷ میلیارد ۲۷۱ میلیون ریال ارزشیابی شد.
رئیس اداره تعزیرات حکومتی شاهرود گفت: مدت میانگین رسیدگی پرونده های اجرای احکام این اداره در بخش کالا و خدمات ۲۰ روز، بهداشت و درمان ۱۴ روز و قاچاق کالا و ارز ۸۰ روز بود.
شهرستان شاهرود هشت هزار واحد صنفی دارای پروانه دارد. این واحدها زیرمجموعه ۳۵ اتحادیه به فعالیت می پردازند.
شهر شاهرود بیش از ۱۶۰ هزار تن جمعیت و سه هزار و ۵۰۰ هکتار مساحت دارد.
نظر شما