دکتر «فرزاد ویسی» روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: اولین همایش بینالمللی و پنجمین همایش ملی علوم و تکنولوژی بذر ایران توسط گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی برگزار میشود.
وی گفت: دکتر «سعید جلالی هنرمند» دبیر علمی همایش و دکتر «دانیال کهریزی» دبیر اجرایی همایش از اعضای هیات علمی گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی برنامههای متعدد و متنوعی برای برگزاری همایش در دست طراحی و اجرا دارند.
ویسی در ادامه با اشاره به فرآیند برگزاری همایش در سطح دانشگاه افزود: مجوز برگزاری همایشهای داخلی، محلی و استانی پس از بررسی، احراز شرایط و تصویب در شورای پژوهشی دانشگاه توسط معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه صادر میشود و مجوز برگزاری همایشهای ملی پس از بررسی، احراز شرایط و تصویب در شورای پژوهشی دانشگاه توسط هیات رییسه صادر میگردد.
وی اضافه کرد: همچنین برای دریافت مجوز برگزاری و ثبت همایشهای بینالمللی در پایگاه ISC ،پس از تصویب در هیات رییسه دانشگاه، مصوبه هیات امنا دانشگاه الزامی است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه یادآور شد: معاونت پژوهش و فناوری، از برگزاری همایشهای ملی و بینالمللی در دانشگاه حمایت میکند و در راستای برنامه راهبردی دانشگاه با حمایت دانشکدهها و اعضای هیات علمی امیدواریم هر دانشکده بتواند سالانه حداقل یک همایش ملی یا بینالمللی برگزار نماید.
وی با اشاره به اهمیت برگزاری همایشهای ملی و بینالمللی در تبادل اطلاعات و دیدگاههای علمی محققان و پژوهشگران و همچنین اطلاع از تازهترین نتایج یافتههای علمی اظهار داشت: سال گذشته ۶ همایش در سطح ملی در دانشگاه رازی برگزار شد که ۲ همایش توسط دانشکده ادبیات و علوم انسانی و دانشکدههای علوم پایه، فنی و مهندسی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و علوم اجتماعی هم هرکدام یک همایش برگزار کردند.
خریداری پورتال همایشها و سمینارهای دانشگاه رازی
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی افزود: به منظور سازماندهی و اطلاعرسانی بهتر در خصوص همایشهای برگزار شده در دانشگاه رازی، پورتال همایشها به آدرس hamayesh.razi.ac.ir در سال ۱۳۹۸ خریداری شده است.
وی با اشاره به همایشهای برگزار شده از ابتدای سال جاری تاکنون گفت: علاوه بر «بیستمین کنفرانس ملی دانشجویی مهندسی برق ایران» که خرداد ماه در سطح ملی برگزار شد، ۲ همایش بینالمللی «شهید سلیمانی در چشمانداز بینالمللی» در ۳۱ شهریور و اول مهر به همت دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش ایرنا، دانشگاه رازی کرمانشاه در بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان دانشکده علوم توسط شادروان دکتر عبدالعلی گویا شروع به فعالیت کرد.
این مرکز در سال ۱۳۵۳ به دانشگاه رازی تغییر نام یافت، در شروع سال تحصیلی در سال ۱۳۵۱ دانشکده علوم با پذیرش ۲۰۰ دانشجو در چهار رشته فیزیک، شیمی، زیست شناسی و ریاضی موجودیت خود را اعلام کرد.
هم اکنون نزدیک به ۱۳ هزار دانشجو و ۴۶۰ هیات علمی با ۱۴ دانشکده در دانشگاه رازی کرمانشاه فعال هستند.