قباد بهزادی پور روز یکشنبه در جلسه بررسی ظرفیت ها، پتانسیل ها و فرصت های منطقه آزاد ماکو ادامه داد: حدود ۲۴ هزار هیات علمی به صورت تمام وقت در تمام نقاط کشور در سطح دانشگاههای آزاد فعالیت دارند.
وی بیان کرد: هم اکنون در حال حاضر بیش از یک هزار و ۲۰۰ شرکت در مراکز رشد دانشگاه فعالیت دارد که از این تعداد بیش از ۱۰۰ شرکت دانش بنیان هستند و از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مجوزهای لازم را اخذ کرده اند و چندین شرکت نیز در بحث صادرات فعال هستند.
وی اضافه کرد: تعداد محصولات تولیدی این شرکت ها از هزار و ۴۱۴ مورد عبور کرده است.
مدیرکل کار آفرینی و مراکز رشد سازمان دانشگاه آزاد کشور اعلام کرد: در سالی که به دلیل شرایط کرونا همه مشاغل درگیر رکود شده بودند، شرکت های مرتبط با دانشگاه از رشد بیش از ۱۲۰درصدی برخودار بودند.
بهزادی پور گفت: شرکت های مستقر با صنایع بزرگ از جمله گل گوهر سیرجان، ذوب آهن، فولاد مبارکه و خیلی جاهای دیگر قرارداد همکاری بسته اند و مشغول فعالیت هستند.
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه ماکو نیز در این جلسه اظهار کرد: سازمان دانشگاه آزاد اسلامی کشور در سالهای اخیر در حوزه فناوری خوب عمل کرده و در حمایت از استارتآپها و شرکت های دانش بنیان موفق بوده است.
ابراهیم جلیلی افزود: باید تلاش کنیم از ظرفیت های ۲ مجموعه مناطق آزاد و دانشگاه آزاد نهایت بهره را برای رشد و توسعه واحد ها و مراکز فناورانه و واحد های تولیدی و شرکت های دانش بنیان ببریم.
در این جلسه مدیر مرکز نوآوری و فناوری سازمان منطقه آزاد ماکو نیز گزارشی از عملکرد مرکز فناوری و نوآوری سازمان ارائه کرد: همچنین دیگر اعضای حاضر در جلسه نیز نقطه نظرات خود را برای بهتر شدن و عملی آن بیان کردند.
منطقه آزاد ماکو بزرگترین منطقه آزاد کشور در شمال استان آذربایجان غربی واقع شده است و یک واحد دانشگاه آزاد نیز در آن مستقر است.