مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو روز سه شنبه در حاشیه امضای این توافق نامه همکاری اظهار داشت: شرکتهای دانش بنیان در پنج کسب و کار محوری منطقه از جمله لجستیک و حمل ونقل، کشاورزی، دامپروری و شیلات، معدن و صنایع معدنی، صنعت و گردشگری می توانند فعالیت های پژوهشی و تولیدی داشته باشند و این سازمان از تمام شرکت های فناوری و دانش بنیان حمایت میکند.
محمدرضا عبدالرحیمی با اشاره به فعالیت ۲ واحد دانشگاهی در منطقه آزاد ماکو افزود: این منطقه آزاد آماده همکاری و واگذاری زمین برای ایجاد دانشگاه های بین المللی و پردیس دانشگاه های معتبر است.
وی اضافه کرد: این توافقنامه در راستای مأموریتهای راهبردی توسعه اقتصاد دانشبنیان در منطقه آزاد ماکو و اقدام عملی در چارچوب سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی ابلاغی مقام معظم رهبری در مسیر توسعه کارآفرینی در این منطقه منعقد شد.
وی زمینهسازی برای بهرهمندی از مزیتهای جغرافیایی، زیرساختی و قانونی جهت توسعه زیستبوم کارآفرینی و بهبود فضای کسب وکار نوآورانه، به منظور بسترسازی فضاهای حمایت از رشد و توسعه کسبوکارهای جوانان و فارغ التحصیلان سازمانی و با هدف تجاریسازی دستاوردهای علمی، پژوهشی و فناوری و نقشآفرینی موثر منطقه آزاد تجاری- صنعتی ماکو در ارتباط با توسعه و تکمیل زنجیره اکو سیستم دانشبنیان در منطقه و استان را از اهداف امضای این تفاهم نامه عنوان کرد.
رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان غربی نیز با تقدیر و تشکر از حمایت های سازمان منطقه آزاد ماکو در مرکز نوآوری و فناوری از شرکت های دانش بنیان اظهار داشت: منطقه آزاد ماکو می تواند با ایجاد پردیس فناوری از انتقال فعالیت شرکت های دانش بنیان به خارج از کشور جلوگیری کند.
غلامرضا منصورفر با اشاره به اینکه شرکتهای دانش بنیان در منطقه آزاد ماکو میتوانند تولید کننده نیز باشند، افزود: شرکتهای دانش بنیان و فناور در این منطقه آزاد با حمایتهای این سازمان می توانند با وجود مشکلات و محدودیتها در توسعه کسب و کارها و افزایش میزان تولید، کیفیت و فروش محصولات و خدمات خوذ اقدام کنند.
منطقه آزاد ماکو بزرگترین منطقه آزاد کشور شامل شهرستان های ماکو، شوط و پلدشت است.
نظر شما