به گزارش ایرنا، «هوشنگ بازوند» روز یکشنبه در جلسه فوق العاده ستاد اربعین استان، اظهار داشت: با توجه به اینکه مقرر شده زائرین برای عزیمت در مراسم اربعین امسال به صورت هوایی حضور پیدا کنند اما پیش بینی می شود که جمعی از آنان برای برگشت از طریق مرز زمینی وارد کشور شوند لذا باید تمامی امکانات در استان برای پذیرایی و انتقال زائرین فراهم شود.
بازوند گفت: مردم بزرگواری که برای شرکت در مراسم اربعین حسینی عازم عتبات عالیات می شوند زائرین گرانقدر حضرت امام حسین (ع) و مهمان ما در استان هستند که وظیفه داریم نهایت تلاش خود را برای ایجاد امکانات و خدمات به آنان بکار بگیریم.
وی بیان داشت: پیش بینی می شود که بسیاری از زائرین در برگشت از مرز مهران وارد کشور شوند که بیش از ۷۰ درصد آنان از استان کرمانشاه تردد خواهند کرد لذا دستگاه های ذیربط باید امکانات مورد نیاز از جمله تهیه و تامین وسائط نقیله و اتوبوس را پیش بینی کنند و در این زمینه نباید کمبودی وجود داشته باشد.
مقام عالی استان تصریح کرد: هر چند که مقرر شده زائرین در برگشت از مرز مهران وارد کشور شوند اما امکان دارد تعدادی از زائرین برای برگشت از مرزهای خسروی و یا پرویزخان به کشور ورود پیدا کنند لذا باید برای این موضوع هم پیش بینی های لازم از قبیل اسکان، پذیرایی و نقل و انتقال زائرین صورت گیرد.
وی ادامه داد: اداره کل پایانه های استان موظف است تمام امکانات لازم برای نقل و انتقال زائرین چه افرادی که از مرز مهران وارد استان می شوند و چه افرادی که از مرزهای استان وارد کرمانشاه می شوند را مهیا و فراهم سازد و تمام پیش بینی های لازم به صورت کامل برای این موضوع انجام شود.
بازوند همچنین از اداره پایانه های استان نیز خواست که تمهیدات لازم را برای افزایش احتمالی پروازهای هوایی و افزایش خطوط ریلی اتخاذ کند و هماهنگی های لازم برای جابجایی زائرین از طریق ناوگان اتوبوسرانی را انجام دهد.
وی بیان داشت: همچنین مقرر شده که بنیاد مستعضفان استان و اتاق بازرگانی کرمانشاه موارد مربوط به پذیرایی از زائرین در استان را انجام دهند و از دیگر دستگاه ها هم می خواهیم که آمادگی لازم برای در اختیار گذاشتن امکانات خود به زائرین را داشته باشند.
مرز خسروی نزدیکترین نقطه از کشورمان به بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد، عملیات ساخت پایانه بین المللی مرز خسروی از سال ۷۷ در نقطه صفر مرزی آغاز شد و در سال ۸۱ با ۷۵ میلیارد ریال اعتبار به بهره برداری رسید.