فرحنار قائدامینی روز یکشنبه در آیین یادبود قهرمان دهه هشتادی "علی لندی"، اظهار داشت: بیشک این ایثارگری علی لندی در کتابها نقش میبندد تا به الگوی ارزشمندی برای نسل حاضر و نسلهای بعدی تبدیل شود.
وی ادامه داد: اگر چه معلمان تلاش زیادی برای تبیین بیانیه گام دوم انقلاب، برای دانشآموزان دارند اما علی لندی این قهرمان ۱۵ ساله ثابت کرد می تواند بهترین معلم برای روایتگری ارزشهای این بیانیه باشد.
قائدامینی با قدردانی از نحوه تربیت خانواده و معلمان علی لندی، تصریح کرد: چنین انسانهای ایثارگر در پرتو تربیت صحیح والدین و معلمان پرورش پیدا میکنند.
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری افزود: در کتابها میخواندیم که "ریزعلی فداکار" با به آتش زدن لباس خود باعث توقف قطار و نجات جان مسافران شد، اما امروز نوجوانی از این مرز و بوم پیدا شده که با آتش زدن تمام وجود خود نجاتدهنده انسانها شده است.
قائدامینی خاطر نشان کرد: امروز اگر چه قلبهای ما مالامال از اندوه است اما افتخار می کنیم دانشآموزی در نظام جمهوری اسلامی پرورش یافته که موجب افتخار همه ما مردم شده است.
وی به پرونده تحصیلی علی لندی نیز اشاره کرد و گفت: در پرونده این نوجوان فداکار به روحیات او در خصوص کمک به همکلاسیهایش خواندیم، این نوجوان همکلاسیهای خود را بسیار دوست داشت و روحیه همکاری در این دانشآموز بالا بود که نتیجه آن همین اقدام ایثارگرانه وی است.
به گزارش ایرنا، "علی لندی" نوجوان ایذهای، شهریور ماه امسال پس از وقوع آتشسوزی در منزل یکی از همسایگان، ققنوسوار به دل آتش میزند تا دو همسایه را که در میان شعلهها گرفتار بودند نجات دهد.
او پس از بیرون آوردن آنان خود نیز دچار سوختگی شدید شد و روز دوم مهر ماه بر اثر جراحات فراوان به دیدار معبود شتافت.