علی خلیلی روز سه شنبه در جلسه ساماندهی امور جوانان استان با اشاره به همکاری دستگاههای بین بخشی در خصوص ارائه اطلاعات در خصوص اوقات فراغت افزود: در این سامانه دستگاههای متوای امر در حوزه اوقات فراغت می توانند شمار پایگاههای فعال و برنامه های انجام گرفته را وارد کنند.
وی با بیان اینکه دستگاههای متولی، در این خصوص همکاری لازم را انجام دهند، اضافه کرد: سامانه اوقات فراغت از تجمیع برنامه و به عبارتی کاغذ بازیها جلوگیری کرده و دستگاهها با ورود به این سامانه گزارش ها را بصورت مستند مشاهده کنند و گزارشگیری را انجام دهند.
این مسوول با اشاره به اینکه دستگاههای متولی در صورت بروز مشکلاتی موارد را به اداره کل ورزش و جوانان استان اطلاع دهند، افزود: در این سامانه اطلاعات مربوط به برنامه های فراغتی، اطلاعات مربوط به پایگاهها، اطلاعات مربوط به کاربران و رابطین حوزه اوقات فراغت و همچنین دوره های مختلفی آموزشی برگزار شده و یا در حال اجرا قابل مشاهده است.
وی اظهار داشت: تاکنون ۱۱ دستگاه متولی امر با ورود به سامانه کد کاربری دریافت کردند که هر چند این سامانه نواقصی دارد، اما تلاش می شود با رفع آن خدمات دهی به شکل مطلوب تری ارائه شود.
مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان با اشاره به تقسیم کار دستگاهی در حوزه اوقات فراغت نیز گفت: در این زمینه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با دستگاههای همکار تعیین شده مولفه ترویج فعالیت داوطلبانه، تعاملانه، حرکت محور، گروهی و بومی با نگاه ویژه به فراغت گروههای خاص، تولید برنامه های رسانه ای را مورد توجه قرار داده اند.
وی اظهار داشت: دانشگاهها نیز به عنوان دستگاه محوری و با همکاری دستگاههای همکار مولفه گنجاندن برنامه های غیرمستقیم آموزشی در آموزش های رسمی برای ترویج تعامل و انسجام بین نسلی و مهارت های فراغتی در زمینه آموزش های رسیم و غیررسمی فعالیت می کنند.
این مسوول خاطرنشان کرد: اداره کل ورزش جوانان استان نیز با همکاری دستگاههای همکار در مولفه های حمایت از تولید داده و تحلیل های مورد نیاز سیاست گزاری و برنامه های اوقات فراغت جوانان، بررسی مستمر، نگرش ها و نیازهای و تحولات اجتماعی فرهنگی، شناسایی نقاط قوت و ضعف ستاد ساماندهی امور جوانان استان، در هماهنگی سایر دستگاهها و سیاست گذاری و ارزیابی مستمر برنامه های اوقات فرغت در ارتباط با پژوهش بنیادی و کاربردی فعالیت خواهند کرد.