شهرکرد -ایرنا- عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت:تامین و احداث فضاهای سالم ورزشی و تفریحی برای زنان و دختران یک امر ضروری است.

 زهره سادات لاجوردی عصر پنجشنبه در کارگروه خانواده و زنان چهارمحال و بختیاری افزود: احداث پارک‌های بانوان در استان‌های مختلف کشور در دولت نهم و دهم آغاز شد و هم‌اکنون در تمام استان‌ها پارک بانوان فعال است و باید احداث این  اماکن در تمام  شهرها توسعه پیدا کند.

وی گفت: بررسی مشکلات زنان در حوزه‌های مختلف از جمله مهریه، حضانت فرزند، بازنشستگی پیش از موعد در کشور  شناسایی شده تا در فراکسیون زنان و خانواده مجلس مورد بررسی قرار گیرد.

وی اظهار داشت: طرح جوانی جمعیت‌ و حمایت از خانواده برای اصلاحات بیشتر هفته آینده به مجلس شورای اسلامی بازگردانده می‌شود.

لاجوری با اشاره به اینکه این طرح در دوره گذشته نیز مطرح بود، افزود: در مجلس جدید این طرح با تغییرات جدید مطرح شده است و تاکنون برای تدوین این طرح بیش از ۹ ماه در کمیسیون فرهنگی زمان صرف شده است.

به گفته وی، در این مدت برای تهیه و تصویب این طرح از نظرات کارشناسان مختلف در خصوص موضوعات  جمعیت، اشتغال، مسکن، تسهیلات، مشوق‌های فرزندآوری برای زنان شاغل و خانه‌دار و زوج‌های در آستانه ازدواج و همچنین حمایت از زنان خانه‌دار و سایر مسایل پرداخته شده است.

وی با اشاره به طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده مشمول اظهار داشت: بحث جمعیت امروز به عنوان یکی از اولویت‌های اساسی در کشور است و در صورتی که به بحث جمعیت  و فرزندآوری توجه نشود، با از دست رفتن فرصت‌های طلایی در چاله جمعیتی گرفتار خواهیم شد و این مساله قابل جبران نیست.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: در یک دوره در کشور شعار " فرزند کمتر، زندگی بهتر" بین مردم رواج پیدا کرده بود و بحث فرزندآوری در بین مردم کمرنگ شده بود و این امر باعث پیر شدن جمعیت شده است.

وی با تاکید بر اینکه در آن دوران عده‌ای معتقد بودند، ازدیاد جمعیت برای کشور خطرساز است، افزود: جمعیت یکی از مهم‌ترین شاخصه‌های کشور است.

عضو فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برای موفقیت در اجرای طرح‌های مختلف در کشور به تامین بودجه و همکاری بین دستگاه‌های مختلف نیاز است تا با تعیین وظیفه برای دستگاه‌های مختلف در صورتی که کم‌کاری اتفاق بیفتد دستگاه متولی مجازات خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه هم اکنون ۱۵۰ طرح برای رای گیری در صحن علنی مجلس های در نوبت قرار دارد، گفت: کمیسیون‌ها باید براساس اولویت و فوریت در حوزه‌های  مختلف ورود کنند تا بتوان به نتیجه مطلوب دست پیدا کنند.

به گفته وی،  فرایند تبدیل طرح و لایحه به قانون زمانبر است و در صورتی که نمایندگان مجلس در همه حوزه‌های مشکلات و معضلات فرهنگی موجود در کشور ورود پیدا کند به نتیجه نخواهند رسید.

لاجوردی اظهار داشت: تحریم با توجه به اینکه زمینه بروز برخی مشکلات را فراهم کرده،اما زمینه بروز شعار "ما می توانیم" را در برخی حوزه‌ها فراهم کرده و امروز شاهد عملی شدن این شعار در  سطح کشور هستیم.

به گفته وی، تحریم‌ها در کشور موجب شکوفایی استعدادهای درونی شده، زمانی‌که امیدمان از کشورهای خارجی برای واردات برخی از کالاها قطع شد، جوانان کشور با تکیه بر توان خود برای رفع نیاز کشور وارد عرصه تولید شدند.

وی بر توسعه امید و مدیریت جهادی در کشور تاکید کرد و گفت: نباید اجازه داد بذر ناامیدی در کشور کاشته شود و با مدیریت جهادی بر مشکلات غلبه کرد.

به گزارش ایرنا،  چهارمحال و بختیاری به‌ عنوان دومین استان کشور  میزبان اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و تعدادی از مسوولان ملی شامل معاونان وزیران میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، ورزش و جوانان، فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تبلیغات اسلامی از چهارشنبه شب تا روز جمعه برای بررسی مسائل فرهنگی چهارمحال و بختیاری در این استان حضور دارند و در نشست‌های تخصصی با حضور فعالان فرهنگی استان، دیدگاه‌های مدیران، کارشناسان و صاحب‌نظران استان در خصوص مسائل فرهنگی این استان را بررسی می‌کنند.

در این سفر در چهار محور شامل برگزاری شورای فرهنگ عمومی، تشکیل کارگروه‌های تخصصی، بازدیدهای میدانی با حضور کارشناسان خبره در شهرستان‌های شهرکرد، سامان، ‌بن، بروجن، فارسان و لردگان و امضای سند نهایی سفر برگزار می‌شود.

چهارمحال و بختیاری ۱۰ شهرستان با نزدیک به یک میلیون نفر جمعیت دارد.