مهران چراغپور روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: همچنین سورشجان با سه درجه زیر صفر و جونقان با یک درجه زیر صفر از دیگر مناطق استان بودند که دمای زیر صفر را در صبح روز چهارشنبه تجربه کردند.
وی با بیان اینکه کاهش دما در بیشینه و کمینه تا اوایل هفته آینده تداوم دارد، اظهار داشت: دمای احساسی ممکن است در برخی نقاط استان کمتر باشد و به ویژه در مناطق کوهرنگ امکان اسکان در چادر در چنین وضعیت آب و هوایی امکانپذیر نیست.
چراغپور همچنین از تداوم وزش باد شدید در استان به ویژه برای بعدازظهر چهارشنبه خبر داد و گفت: این وضعیت منجر به خیزش گرد و خاک و ناسالم شدن هوا میشود.
مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: بر اساس نقشههای پیشیابی وقوع بارش در روزهای آینده وجود ندارد و مهر ماه بدون بارش موثر به پایان خواهد رسید.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری در حالی وارد سال آبی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ شده است که با کاهش ۴۰ درصدی بارشها در سال آبی گذشته روبرو بوده و دومین استان کمبارش کشور اعلام شده است.
خشکسالیهای اخیر از سال آبی ۸۵-۸۶ در این استان آغاز شده است و در طول این سالها بین یک هزار و ۲۰۰ تا یک هزار و ۵۰۰ میلیمتر کمبود بارش در استان گزارش شده که معادل نبود هیچ بارشی به مدت ۲ سال است.
۹۶.۱ درصد مساحت این استان درگیر خشکسالی است و این موضوع بر افت ذخایر آب زیرزمینی این استان به شدت تاثیر گذاشته است.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری سرچشمه رودخانههای زایندهرود، کارون و بخشی از دز است و افزایش یا کاهش بارشها در این استان، استانهای خوزستان، اصفهان و فلات مرکزی را تحت تاثیر خود قرار میدهد.