«محمدرضا بادامی» روز یکشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از این تعداد ۱۶ واحد در داخل شهرک های صنعتی استان قرار دارند و ۲۰ واحد در خارج از این محیط مستقر هستند.
وی احیای واحدهای تعطیل و راکد را از اولویت های استان همدان دانست و گفت: تا پایان سال تعداد دیگری از واحدهای تولیدی نیز با بسته های حمایتی دولت به چرخه کار و تولید باز میگردند.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان همدان با توجه به شعار و سیاست محوری امسال در راستای حمایت از تولید و رفع موانع پیش روی واحدهای تولیدی افزود: جلسات ستاد تسهیل نیز با همین رویکرد به صورت هفتگی و با هدف رفع مشکلات و گره گشایی از کار واحدهای تولیدی در حوزه های مختلف اقتصادی، کشاورزی و صنعتی به طور مستمر و منظم برگزار می شود.
بادامی با اشاره به نظارت مستمر کارشناسان بر واحدهای تولیدی گفت: سالانه ۲ بار عملیات پایش و ارزیابی شهرک های صنعتی انجام می شود تا گزارش آماری جامعی از وضعیت صنایع فعال و غیرفعال احصا شود.
وی خاطرنشان کرد: در جریان این پایش عملیات ساخت و ساز واحدهای تازه تاسیس نیز رصد میشود و چنانچه طرحی متوقف شده و مطابق برنامه زمان بندی پیشرفت نداشته باشد اخطارهای لازم صادر و پس از اتمام مهلت مقرر فسخ قرارداد می شوند.
بادامی افزود: طبق آمار سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سال گذشته هزار و ۵۰۰ جواز تاسیس برای صنایع جدید صادر شده است که بخش زیادی از این واحدها در شهرهای صنعتی ایجاد میشوند.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان همدان تصریح کرد: امکانات و زیرساخت های لازم در شهرک ها و نواحی صنعتی استان ایجاد شده و بهترین مکان برای سرمایه گذاری است.
در حال حاضر حدود یک هزار و ۷۰ واحد صنعتی در استان همدان فعالیت دارند.