«حمیدرضا بادامی» روز جمعه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۲۶۹ واحد تولیدی غیرفعال در سطح شهرک ها و نواحی صنعتی استان شناسایی شدهاند که از سال ۹۸ تاکنون موفق شدیم زمینه راه اندازی مجدد ۱۱۰ واحد را فراهم کنیم.
وی اضافه کرد: احیای صنایع و کارخانه های تعطیل و نیمه تعطیل در اولویت برنامه های استان قرار دارد و از ابتدای امسال با اقدامات صورت گرفته در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و حمایت دستگاه های اجرایی و بانک ها ۳۱ واحد به چرخه تولید بازگشت.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان همدان گفت: بر اساس آخرین پایش صورت گرفته شمار واحدهای راکد صنعتی استان به عدد ۱۴۹ رسیده که رسیدگی به مشکلات و موانع این واحدها در دست بررسی کارشناسان مربوطه قرار دارد.
به گفته او فرسودگی ماشین آلات، اختلاف بین سهامداران، کمبود مواد اولیه، بدهی به تامین اجتماعی، معوقات بانک و مشکلات مالیاتی مهمترین مسائلی است که واحدهای تولیدی استان را به تعطیلی کشانده است.
بادامی خاطرنشان کرد: با روشن شدن چراغ ۱۴۹ واحد راکد باقیمانده ۲ هزار و ۴۰۰ کارگر این واحدها می توانند مشغول به کار شوند.
وی به آخرین وضعیت ساخت و ساز واحدها در شهرک ها و نواحی استان اشاره کرد و افزود: در حال حاضر یک هزار و ۱۴۶ واحد موفق به اخذ پروانه بهره برداری شده اند و ۸۵۶ واحد نیز در حال نصب ماشین آلات، ساخت سوله و دیوارکشی هستند.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان تصریح کرد: ۳۰ شهرک و ناحیه صنعتی در استان وجود دارد که در ۲۷ شهرک واحدهای تولیدی مستقر هستند و از این تعداد هفت شهرک به صورت تخصصی مانند شهرک صنعتی سفال و سرامیک ومبل و منبت ملایر کار میکنند.
نظر شما