معصومه نوروزی روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: شدت بارشها شدید نیست اما از آنجا که همراه با رعد و برق است توصیه میشود از صعود به ارتفاعات و فعالیتهای کوهنوردی در منطقه پرهیز شود.
وی همچنین از شکلگیری وزش باد به نسبت شدید و خیزش گرد و خاک در استان خبر داد و گفت: برای بعدازظهر روز پنجشنبه خیزش گرد و خاک در شمالشرق استان شکل میگیرد اما در روزهای شنبه و یکشنبه هفته آینده خیزش گرد و خاک محلی با گرد و غبار انتقالی از مناطق جنوب غربی کشور همراه میشود و کیفیت هوای تمامی نقاط استان را کاهش میدهد.
نوروزی تصریح کرد: از آنجا که وزش باد شدید برای روزهای آینده پیشبینی میشود احتمال شکلگیری مخاطراتی از جمله آسیب به سقفهای موقت و بنرهای تبلیغاتی وجود دارد از همین رو توصیه میشود نسبت به استحکام این موارد اطمینان حاصل شود و از استقرار در مجاورت ساختمانهای در حال ساخت خودداری کرد.
معاون توسعه و پیشبینی هواشناشی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در روزهای آینده تغییرات دمایی محسوسی در استان نخواهیم داشت، خاطرنشان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته شهرکرد، سورشجان، بن و بلداجی با ۲ درجه زیر صفر سردترین نقاط استان و مالخلیفه با ۲۴ درجه سانتیگراد گرمترین نقطه استان گزارش شد.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری در حالی وارد سال آبی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ شده است که با کاهش ۴۰ درصدی بارشها در سال آبی گذشته روبرو بوده و دومین استان کمبارش کشور اعلام شده است.
خشکسالیهای اخیر از سال آبی ۸۵-۸۶ در این استان آغاز شده است و در طول این سالها بین یک هزار و ۲۰۰ تا یک هزار و ۵۰۰ میلیمتر کمبود بارش در استان گزارش شده که معادل نبود هیچ بارشی به مدت ۲ سال است.
۹۶.۱ درصد مساحت این استان درگیر خشکسالی است و این موضوع بر افت ذخایر آب زیرزمینی این استان به شدت تاثیر گذاشته است.
چهارمحال و بختیاری سرچشمه رودخانههای زایندهرود، کارون و بخشی از دز است و افزایش یا کاهش بارشها در این استان، استانهای خوزستان، اصفهان و فلات مرکزی را تحت تاثیر خود قرار میدهد.