به گزارش ایرنا از روابط عمومی اتاق بازرگانی کرمانشاه؛ این انتخاب بواسطه فعالیتهای گسترده خبری ، تولید محتوا و انعکاس رویدادها از سوی اتاق بازرگانی کرمانشاه در ماه نوامبر صورت گرفته و اتاق کرمانشاه به عنوان اتاق ماه انتخاب شده است.
فدراسیون جهانی اتاقهای بازرگانی اعلام کرده که اتاق کرمانشاه در ماه نوامبر خبرهای جذابی در زمینه تجارت، توسعه توانمندی های تشکل ها و کمیسیون های بخش خصوصی، تصمیم گیری برای حل مشکلات بخش مسکن، بخش داروسازی و سایر بخش ها ارسال کرده است.
علاوه بر این خبرها، این اتاق اسناد و فیلمهای تکمیلی درباره پروژههای ویژه در زمینه تولید مواد معدنی مهم و قابلیتهای تجاری در ایران را با سراسر جهان در میان گذاشته است.
فدراسیون جهانی اتاق های بازرگانی همچنین از اخبار اخیر اتاق کرمانشاه در زمینه پتانسیل های کشاورزی، خاک حاصلخیز، آب و هوای چهار فصل، برند محصولات کشاورزی از جمله نخود ابراز رضایت کرده است.
پیش از این نیز اتاق کرمانشاه به عنوان اتاق فعال ماه سپتامبر ۲۰۲۱ شناخته شده بود.
پلتفرمی که اتاق بازرگانی بین المللی طی چند ماه اخیر ایجاد کرده، بستری برای گردهم آوردن اتاقها و به اشتراک گذاشتن رویدادها، اخبار و سایر موارد است تا اتاقهای بازرگانی سراسر جهان بتوانند از طریق یک پنجره واحد به آسانی تجربیات خود را با هدف رفع مشکلات اقتصادی با هم به اشتراک بگذارند.
اتاق بازرگانی بینالمللی نهاد مهمی است که در پاریس استقرار یافته و در بیش از ۱۰۸ کشور دنیا از جمله ایران که فعالیتهای اقتصادی گسترده دارند، دارای کمیته ملی است که این کمیته ملی ماموریتهای این نهاد را دنبال می کند.
قدمت اتاق بازرگانی استان کرمانشاه به سال ۱۳۲۰ برمی گردد. ساختار اصلی و کلی اتاق متشکل از هیات نمایندگان، هیات رییسه و رییس است که هر چهار سال همزمان با سراسر کشور از طریق برگزاری انتخابات معرفی میشود و همه اعضای اتاق که دارای کارت بازرگانی یا کارت عضویت معتبر هستند می توانند در این انتخابات شرکت کنند. اتاق کرمانشاه هم اکنون نزدیک به هزار عضو دارد.
استان کرمانشاه با ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با ۲ بخش کُرد و عرب نشین کشور عراق و داشتن ۶ مرز رسمی و بازارچه فعال، سالانه حدود نیمی از کل صادرات کالاهای غیرنفتی کشورمان به عراق را به خود اختصاص می دهد.